Adres en contact
Hannahlaan 32
7325 BL Apeldoorn
Contact opnemen Direct aanmelden

Hannahlaan 32
Hannahlaan

In het kort

Hannahlaan 24-28-32 is een groepswoning voor mensen met een verstandelijke beperking. De begeleiding is 24 uur per dag beschikbaar en zorgt voor structuur, veiligheid en gezelligheid. Overdag hebben de meeste bewoners dagbesteding.

Woning

De woning bestaat uit vier geschakelde delen. De woning is ruim, licht en goed toegankelijk voor mindervaliden. Elke bewoner heeft een eigen slaapkamer en een (gedeelde) badkamer. Verder is er een gezamenlijke woonkamer met een keuken.

Omgeving

De woning staat op het woonzorgpark Groot Schuylenburg in Apeldoorn. Op het park wonen mensen met een verstandelijke beperking. Je vindt er alles voor een dag vol vermaak, waaronder een kinderboerderij. Ook een restaurant, tandarts, huisarts en fysiotherapeut zijn dichtbij.

Dagje uit

Leuke dagjes uit in Apeldoorn zijn bijvoorbeeld de Apenheul of de Veluwe. Lekker wandelen, fietsen of aapjes kijken. Ook het centrum van Apeldoorn is een bezoekje waard. Hier vind je veel winkeltjes, cafetaria’s en restaurants.

Voor wie?

De woning is voor volwassenen/ouderen met een ernstige meervoudige beperking (EMB). Daarnaast komen gedragsproblemen voor bij de bewoners.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op