Adres en contact
Hannahlaan 80
7325 BM Apeldoorn
Contact opnemen Direct aanmelden

Hannahlaan 80
Hannahlaan

In het kort

Logeeropvang Hannahlaan bevindt zich op woonzorgpark Groot Schuylenburg in Apeldoorn en biedt diverse vormen van logeeropvang. Zowel in het weekend als doordeweeks, maar ook dagopvang, BSO en vakantieopvang. Bij Logeeropvang Hannahlaan is iedereen met een verstandelijke beperking die nog thuis woont, welkom om te komen logeren.

Uw kind uit logeren

Zoekt u een logeerplek voor uw kind? Alleen weekendopvang of logeren op woensdag en/of BSO? Wilt u dat uw kind activiteiten onderneemt met leeftijdsgenoten met hetzelfde niveau? En wilt u af en toe meer tijd voor uzelf en de rest van uw gezin? Dan is uw kind van harte welkom bij Logeeropvang Hannahlaan!

Locatie

Logeeropvang Hannahlaan is een ruime en gezellige woning met 8 slaapkamers. Het huis is gelijkvloers, met 3 badkamers met een ligbad. Er zijn 2 huiskamers met beide een eigen keuken. Wij koken zelf, of samen met de logees als zij het leuk vinden om te helpen. Er is een Wii-kamer en we hebben een fijne tuin met een trampoline, een zandbak, een schommel en een schuur vol skelters.

Logeeropvang

De logeeropvang bevindt zich aan Hannahlaan 80 op woonzorgpark Groot Schuylenburg van 's Heeren Loo regio Apeldoorn. Op dit woonzorgpark zijn allerlei faciliteiten zoals een gymzaal, brasserie, kinderboerderij, voetbalveld en dit alles in een mooie, veilige en bosrijke omgeving.

Activiteiten

Bij Logeeropvang Hannahlaan zijn allerlei activiteiten mogelijk. Van knutselen en springen op de trampoline tot skelteren over het woonzorgpark of wandelen in de omgeving. Maar uiteraard is lekker relaxen in de tuin of op je slaapkamer ook mogelijk. Of lekker in bad! Wij zorgen dat iedereen zich op zijn/haar manier vermaakt.

Soorten opvang

Logeeropvang Hannahlaan biedt verschillende soorten opvang voor uw kind:

  • BSO
  • Weekendopvang
  • Zaterdagopvang
  • Lang logeren (midweek of korter)
  • Logeren op woensdag
  • Vakantieopvang

Financiering

Om te kunnen logeren binnen 's Heeren Loo zijn er twee vormen van financiering mogelijk. Financiering vanuit het zorgkantoor door middel van een WLZ-indicatie (ZIN of PGB) of financiering vanuit de gemeente door middel van een beschikking van het CJG. Wilt u weten welke financieringsvorm passend is voor Logeeropvang Hannahlaan in uw situatie? Onze zorgbemiddelaars kijken graag met u mee.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op