Buitenschoolse opvang en logeerhuis op het woonzorgpark in Apeldoorn
Hannahlaan 80-84-88-92-100

Behandelen Hulp thuis Logeren

In het kort

Hannahlaan 86 biedt naschoolse opvang en dagopvang en vakantieopvang aan kinderen en jongeren die naar het speciaal onderwijs gaan. Op Hannahlaan 88 is iedereen welkom om te komen logeren. Er zijn verschillende activiteiten die je kunt ondernemen. Je kunt skelteren, fietsen of naar de kinderboerderij.

Adres en contact
Hannahlaan 80-100
7325 BM Apeldoorn
Contact opnemen Direct aanmelden

Logeren of een dagje blijven 

De logeeropvang biedt negen ruime slaapkamers. Verder kan er gekookt worden in een mooie open keuken. Vergeet de tuin niet, daar kun je altijd lekker in het gras zitten. Er is altijd begeleiding aanwezig daarop kun je altijd terugvallen.

Activiteiten 

Er zijn verschillende activiteiten die je kunt ondernemen. Je kunt zwemmen, koekjes bakken, skelteren, fietsen en voetballen. Ook hebben we een ligbad even te relaxen. Daarnaast hebben we nog schommels, een trampoline en een zandbak. Het belangrijkste is dat het gezellig is en dat je je thuis voelt.

Woonzorgpark Groot Schuylenburg

De opvang bevindt zich op het terrein Groot Schuylenburg in een bosrijke omgeving. Op het terrein wonen mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. Alle ingrediënten voor een dag vol vermaak zijn aanwezig. Zo hebben we ook een kinderboerderij in de buurt.

Wie zijn hier welkom?

Op Hannahlaan 84 komen kinderen en jongeren die naar het speciaal onderwijs gaan. Op Hannahlaan 88 logeren kinderen en (jong)volwassenen uit de omgeving van Apeldoorn

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op