Buitenschoolse opvang en logeerhuis op het woonzorgpark in Apeldoorn
Hannahlaan 80-84-88-92-100

Behandelen Hulp thuis Logeren

Vroem, vroem! Jullie hebben de skelters gepakt en racen de straat door. De andere kinderen mogen wel oppassen, want jij haalt iedereen in. Na een uurtje buiten spelen zijn jullie allemaal een beetje moe. Daarom is het tijd voor iets lekkers in de gezamenlijke keuken. De begeleiding heeft vandaag pannenkoeken gebakken. Lekker! Hoeveel kun jij er op?

In het kort

Hannahlaan 84 biedt naschoolse opvang en dagopvang aan kinderen die naar het speciaal onderwijs gaan. Op Hannahlaan 88 zijn kinderen uit de omgeving welkom om te komen logeren. Zij hoeven zich hier nooit te vervelen, want op de overige locaties worden allerlei activiteiten aangeboden. Skelteren, sporten, naar de kinderboerderij: bijna alles kan en mag hier.

Adres en contact
Hannahlaan 80-84-88-92-100
7325 BM Apeldoorn
Contact opnemen Direct aanmelden

Logeren of een dagje blijven 

Hannahlaan 84
Op de Hannahlaan hebben we een gezellige woonkamer waar we gezamenlijk kunnen zitten. Zin in iets lekkers? Daarvoor is er de kleine keuken.

Hannahlaan 88

Op Hannahlaan 88 vind je negen ruime slaapkamers. Verder kan er gekookt worden in een mooie open keuken. Vergeet de tuin niet, daar kun je altijd lekker in het gras zitten.

Activiteitenlocaties
Wil jij vandaag koekjes bakken of zwemmen? Skelteren of voetballen? Of je nou een bankhanger bent of een actief type; wij hebben voor elk kind wel een passende activiteit. Het belangrijkste is dat het gezellig is en dat je je thuis voelt.

Woonzorgpark Groot Schuylenburg

Het terrein
De opvang ligt op het terrein Groot Schuylenburg in een schitterende bosrijke omgeving. Op het terrein wonen mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. Alle ingrediënten voor een dag vol vermaak zijn aanwezig. Zo vind je er onder andere een kinderboerderij en een spelotheek waar aangepast speelgoed wordt verhuurd.

Bereikbaarheid
Een busstation ligt op ongeveer 20 minuten loopafstand, maar het terrein is gemakkelijk met de auto bereikbaar.

Wie zijn hier welkom?

Op Hannahlaan 84 komen kinderen die naar het speciaal onderwijs gaan. Op Hannahlaan 88 logeren kinderen uit de omgeving van Apeldoorn. Wij hebben ook een logeergroep voor volwassenen. Dat klinkt gezellig, toch? Wil jij ook langskomen voor een dagje of langer? Neem dan vooral contact met ons op.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op