Logeerhuis op woonzorgpark De Hartenberg
Hazenpad 8

Hulp thuis Behandelen Logeren

Het logeerhuis biedt een leertraject aan voor kinderen met een lichte verstandelijke beperking en gedragsproblemen. Ook biedt ‘Beter Met Thuis’ hulp aan bij de thuissituatie. Lees verder voor meer informatie.

In het kort

Aan Hazenpad 8 in Wekerom is een logeerhuis (Beter Met Thuis) gevestigd voor kinderen met een verstandelijke beperking. Kinderen kunnen hier een aantal dagen in de week logeren. De andere dagen slapen ze thuis. De kinderen doen in het logeerhuis mee met een leergroep waar ze nieuwe vaardigheden leren. De persoonlijke begeleider richt zich op de ontwikkeling van het kind en op hulpvragen die zich thuis afspelen. Na een traject van ongeveer negen maanden kan het kind weer volledig thuis komen wonen. Tijdens het hele traject blijven de ouders verantwoordelijk en houden de regie.

Adres en contact
Hazenpad 8
6733 SE Wekerom
Contact opnemen Direct aanmelden

Woning

De woning heeft een gezellige, sfeervolle uitstraling. Er is een gezamenlijke woonkamer met keuken op de begane grond. Op de eerste verdieping zijn vier slaapkamers en een badkamer. In drie slaapkamers slapen de kinderen/jongeren die logeren. De andere slaapkamer wordt gebruikt door de groepswerkers. De slaapkamers zijn neutraal en zorgvuldig ingericht.

De woning beschikt ook over een grote tuin met een speeltoestel en skelters. Hier is alle ruimte om te spelen of rustig te zitten. 

Omgeving

Het logeerhuis staat in het woonzorgpark De Hartenberg in Wekerom (gemeente Ede). Op dit woonzorgpark wonen ongeveer 200 mensen met een verstandelijke beperking. De omgeving (De Veluwe) is bosrijk en rustig.

Op het park vind je veel voorzieningen zoals dagbestedingen, sportfaciliteiten, een kerk en een kinderboerderij.

Bij het woonzorgpark zitten twee bushaltes met bussen naar Apeldoorn en station Ede-Wageningen. Deze zijn te voet te bereiken vanaf de studio’s. Binnen het woonzorgpark zijn alle voorzieningen ook op loopafstand te bereiken.

Voor wie?

Het logeerhuis is er voor gezinnen met een kind met een lichte verstandelijke beperking, veelal met gedragsproblemen. De leeftijd van de kinderen ligt tussen de 6 en 16 jaar.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op