Adres en contact
't Klooster 5
4153 RR Beesd
Contact opnemen Direct aanmelden

Heerlijkheid Mariënwaerdt in Beesd
't Klooster 5

Werk of dagbesteding

Je bent vanochtend vroeg uit bed gekomen om op het landgoed te helpen. Je hebt er zin in! Dat is mooi, want er is vandaag van alles te doen. Vandaag gaan jullie bomen snoeien. Ondertussen kun je genieten van de prachtige omgeving van het landgoed. Je bent net een echte koning hier. Na afloop is het tijd voor een lekkere pannenkoek in het restaurant hier dichtbij. Jij ziet jezelf hier wel wonen!

In het kort

Heerlijkheid Mariënwaerdt is een schitterend uitgestrekt familielandgoed in de Betuwe, waar mensen met een verstandelijke beperking dagbesteding hebben. Je kunt hier buiten werken op het land. Elke dag is er een vast iemand aanwezig om je daarbij te begeleiden, maar je werkt zo zelfstandig mogelijk.

Dagbesteding in de buitenlucht

Op landgoed Mariënwaerdt is van alles te doen voor jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking en/of gedragsproblemen. Voorbeelden van werk dat je bij ons kan doen: appels plukken, takken zagen en noten rapen.

Ben jij graag zoveel mogelijk in de natuur en de buitenlucht? Dan is het landgoed misschien wel dé plek voor jou. Wij werken graag met jou als je het leuk vindt om lichamelijk en grof werk te verrichten. En natuurlijk als je energie voor tien hebt!

Elke dag kun je van 9.00 tot 16.00 uur werken. Maak je geen zorgen over vermoeide voeten na afloop, want je wordt gehaald en gebracht met de bus.

Over het landgoed

Schitterende natuur

Heerlijkheid Mariënwaerdt bestaat uit 900 hectare land, gevuld met monumentale boerderijen en landerijen. Het 18e-eeuwse landhuis is een echte blikvanger. Het landgoed ligt vrij geïsoleerd aan de rivier de Linge. Hier zit je middenin de natuur.

Heerlijk eten op loopafstand

Landgoed Mariënwaerdt heeft haar eigen brasserie. Hier serveren we heerlijke diners met biologische ingrediënten. Daarnaast trakteren de koks van pannenkoekenhuis de Stapelbakker iedereen graag op lekkere zoete of hartige pannenkoeken.

Ga ook eens langs bij de natuurwinkel! Hier verkopen we jams, chutneys, sauzen en nog vele andere verse, natuurlijke producten.

Adres en contactgegevens

‘t Klooster 5 
4153 RR
Beesd
0345 687 010

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op