Adres en contact
Heersweg 22 11
6651 BS Druten
Contact opnemen Direct aanmelden

Begeleid zelfstandig wonen in Druten
Heersweg 22-12

Wonen

Elke dag word je wakker in je eigen appartement. Wat heerlijk is dat toch, op jezelf wonen. Lekker doen waar jij zin in hebt! Natuurlijk zijn er ook verplichtingen zoals naar je werk gaan. Gelukkig heb jij een leuke baan waar je elke dag met plezier naar toe gaat. Vandaag is het weekend dus je kunt lekker uitslapen. Je begint de dag met een kop koffie en een heerlijk ontbijtje. Daarna besluit je het centrum in te gaan voor wat boodschappen. Vanmiddag komt er visite, dus je haalt wat lekkere dingen huis. Na de boodschappen ruim je het huis nog even op. Net op tijd, want de bel gaat! Op naar een leuke middag!

In het kort

Aan de Heersweg 22 12 is een appartement gevestigd voor (jong)volwassenen met een verstandelijke beperking die graag op zichzelf wonen. Het appartement wordt gehuurd door mensen met een lichte verstandelijke beperking en/of psychiatrische problematiek. De bewoner woont zo zelfstandig mogelijk en is zelf in staat om hulp in te schakelen als dat nodig is. Daarnaast is er elke week op vaste tijdstippen begeleiding aanwezig en worden er naar wens afspraken gemaakt. De begeleiding richt zich vooral op het aangaan en onderhouden van sociale relaties en deelname aan de maatschappij. De focus ligt op de sterke kanten van de mens en er wordt competentiegericht gewerkt.

Het appartement

Het appartement is gelegen op de tweede verdieping van een woningcomplex. De woning wordt gehuurd via een woningstichting. Het appartement bestaat uit twee kamers. Een woonkamer met open keuken en een slaapkamer. Verder is er een badkamer met een douche, wastafel en een toilet. Ook is er een berging aanwezig. Via de voordeur van het complex kom je in een centrale hal met een lift en een trap naar de tweede verdieping. Verder heeft het complex een eigen oprit met parkeerplaats. 
Als je wil, kun je een internet-, telefoon- en televisie-aansluiting nemen in jouw appartement. Die aansluiting moet je zelf betalen.

Omgeving

De woning bevindt zich in een woonwijk in het dorp Druten op locatie Boldershof. In deze wijk wonen mensen met en zonder beperking als buren naast elkaar. De woonwijk ligt aan de rivier de Waal en er zijn veel groene gebieden in de omgeving.

Druten heeft verschillende winkels, cafetaria’s en supermarkten. Ook is er een zwembad, een gymzaal en een kinderboerderij. Er zijn daarnaast in de omgeving diverse werk- en dagbesteding locaties die goed te bereiken zijn.

Vanaf de woning is het ongeveer 10 minuten lopen naar het centrum. In het centrum vind je bushaltes met bussen naar Nijmegen Centraal en het busstation van Druten. 

Voor wie?

Het appartement is geschikt voor (jong)volwassenen vanaf 18 jaar met een lichte verstandelijke beperking en/of psychiatrische problematiek. De bewoner heeft een zo zelfstandig mogelijk leven. Er wordt begeleiding geboden op vaste tijdstippen en op afspraak. Deze begeleiding richt zich vooral op de sociale zelfredzaamheid.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op