Adres en contact
Hein Baderstraat 9
2171 XN Sassenheim
Contact opnemen Direct aanmelden

Hein Baderstraat 9*
Hein Baderstraat

Het is weer tijd voor jullie wandelingetje met de groep. Een gezellig moment, je geniet hier altijd erg van. Ook is er altijd tijd voor een kopje koffie in het dorp. Jij bent vandaag jarig! En dat weten je huisgenoten maar al te goed. Ook bij het cafeetje word je uitgebreid gefeliciteerd, en je krijgt zelfs een taart met jouw naam erop! Je voelt je helemaal warm worden vanbinnen.

In het kort

Wonen in een rustige omgeving met goede aansluiting met het openbaar vervoer. De begeleiding die jij nodig hebt met een zeer ernstige verstandelijke beperking. Met aandacht voor wie jij bent en wat jij nodig hebt. Dat krijg je hier op de Hein Baderstraat. Met jouw vijf huisgenoten verblijf jij in een mooie woning met je eigen badkamer en toilet. Ook als je in een rolstoel zit kun je hier wonen.

Geschakelde woning

Dit is een geschakelde woning, waar je met zes personen in een groep zit. Op de benedenverdieping is een woonkamer, en twee slaapkamers. Alle slaapkamers hebben een eigen badkamer en toilet. Boven zijn vier slaapkamers, de bovenste verdieping is een kantoortje voor de medewerker van ‘s Heeren Loo. We hebben een ruime tuin waar je met mooi weer in kunt zitten, en ook een schommelbank en picknicktafel.

In het huis is een trap, maar ook een lift. De woning is toegankelijk met een rolstoel.

Groepswoning voor mensen met een zeer ernstige verstandelijke beperking

In deze groepswoning wonen volwassenen en ouder wordende mensen met een zeer ernstige verstandelijke beperking. We wandelen veel en gaan zwemmen, of gaan naar een soosactiviteit. Of we drinken bijvoorbeeld een kopje koffie in het dorp. Bewoners gaan over het algemeen doordeweeks naar de dagbesteding.

10 minuten lopen naar de bus

De bus naar de richting Leiden-Schiphol-Amsterdam is op slechts 10 minuten lopen vanaf huis. Naar het centrum van Sassenheim met diverse winkels is een kwartiertje. Er is van alles qua winkels, en op 5 kilometer afstand is de Keukenhof.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op