Adres en contact
Hellenbeekstraat 2
8081 HW Elburg
Stuur een e-mail 06 – 539 67 635

Erf Hellenbeek
Hellenbeekstraat 2

Werk of dagbesteding Wonen

Aan de rand van Elburg ligt Erf Hellenbeek. De boerderij en de kapschuur worden omring door landelijk groen, maar liggen op steenworp afstand van het stadje Elburg.
In boerderij zitten twaalf studio’s en een gezamenlijke woonkamer en keuken. Hier wonen mensen met een complexe zorgvraag. Er is 24 uur per dag begeleiding aanwezig voor de bewoners. Naast de boerderij staat een kapschuur waar zes appartementen in zitten. De bewoners van de appartementen worden door begeleiders ondersteund om zo zelfstandig mogelijk te wonen en leven. Als het nodig is kunnen de bewoners van de appartementen altijd met hun vragen terecht bij de zorgmedewerkers in de boerderij.

Naast de boerderij en kapschuur waar mensen wonen, is er ook een werkschuur voor dagbesteding. De werkschuur is de uitvalsbasis voor (groen)activiteiten in de wijde omgeving. Het klusteam leert er werken met diverse machines voor park- en tuinonderhoud. Denk aan een kettingzaag, bosmaaier, tractor, shovel en zitmaaier. Het klusteam verzorgt het tuinonderhoud rondom de boerderij, zorgt voor het kleinvee en onderhoudt tuinen van inwoners van Elburg die dit zelf niet kunnen. Ook zorgt het klusteam ervoor dat het hout tot openhaardhout wordt gezaagd, en onderhoudt het team de machines.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op