Adres en contact
Hellingweg 1
3762 CP Soest
Contact opnemen Direct aanmelden

Behandelgroep voor jongeren in Soest
Hellingweg 1a

Wonen Behandelen

In het kort

Aan de Hellingweg 1a in Soest wonen jongeren met een lichte verstandelijke beperking. De meeste jongeren gaan overdag naar school. Binnen de woning werken we met behandelgroepen. In de groepen zitten jongeren met dezelfde leeftijd bij elkaar. De begeleiding richt zich vooral op een toekomstgericht ontwikkelingstraject. In dit traject vergroten de jongeren hun vaardigheden en verminderen zij hun probleemgedrag.

Woning

De woning aan de Hellingweg 1a is een vrijstaande woning met een eigen pad naar de voordeur. In de woning zijn 10 appartementen. Elke bewoner heeft een eigen appartement. 

Omgeving en buurt

De woningen zijn onderdeel van orthopedagogisch behandelcentrum 's Heeren Loo Groot Emaus. Groot Emaus heeft ook een locatie in Ermelo. 

In de buurt zijn winkels. Het centrum van Soest is 10 minuten lopen vanaf de woning. In de omgeving zijn bossen, polders en de Soesterduinen te vinden. Op loopafstand is een bushalte met bussen naar onder andere het station van Soest en het station van Amersfoort.

Voor wie?

De woning is geschikt voor jongeren van 16 t/m 24 jaar met een lichte verstandelijke beperking. Daarnaast hebben de jongeren meervoudige problematiek zoals leerproblemen, psychiatrische problemen of ADHD.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op