Adres en contact
Hellingweg 1
3762 CP Soest
Contact opnemen Direct aanmelden

Behandelgroep voor jongeren in Soest
Hellingweg 1b

Wonen Behandelen

In het kort

Op de behandelgroep Hellingweg 1b in Soest is er ruimte voor 9 jongeren (16-23 jaar) met een lichte verstandelijke beperking en ernstige gedragsproblemen. 
Op de begane grond bevinden zich vier ruime slaapkamers en een gezamenlijke huiskamer met keuken. Op de eerste etage bevinden zich vijf studio's met eigen sanitair en een keukenblok zonder kookvoorziening. Op deze etage is ook een gezamenlijke huiskamer met keuken aanwezig.

De meeste jongeren gaan overdag naar school, stage, werk of andere vorm van dagbesteding. Binnen de woning wordt er voor iedere jongere een individueel behandeltrajecten vormgegeven. De begeleiding richt zich vooral op een toekomstgericht ontwikkelingstraject. In dit traject vergroten de jongeren hun vaardigheden en wordt er gewerkt aan het verminderen van probleemgedrag.

Gebouw

Het gebouw aan de Hellingweg 1b in Soest is vrijstaand met een eigen pad naar de voordeur. In het gebouw zijn 9 behandelplekken. Elke bewoner heeft een eigen slaapkamer of studio.

Omgeving

De woningen zijn onderdeel van orthopedagogisch behandelcentrum 's Heeren Loo Groot Emaus. Groot Emaus heeft ook een locatie in Ermelo.

In de buurt zijn winkels. Het centrum van Soest is 10 minuten lopen vanaf de woning. In de omgeving zijn bossen, polders en de Soesterduinen te vinden.
Op loopafstand is een bushalte met bussen naar onder andere het station van Soest en het station van Amersfoort.

Voor wie?

Bij ons kunnen jongeren terecht van 16 tot 23 jaar met een lichte verstandelijke beperking en ernstige gedragsproblemen.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op