Behandelgroep voor jongvolwassenen in Soest
Hellingweg 1b

Wonen Behandelen

In het kort

Aan de Hellingweg 1b zijn appartementen gevestigd voor jongeren met een lichte verstandelijke beperking. De meeste jongeren gaan overdag naar school. Binnen de woning werken we met behandelgroepen. In de groepen zitten jongeren met dezelfde leeftijd bij elkaar. De begeleiding richt zich vooral op een toekomstgericht ontwikkelingstraject. In dit traject vergroten de jongeren hun vaardigheden en verminderen zij hun probleemgedrag.

Adres en contact
Hellingweg 1
3762 CP Soest
Contact opnemen Direct aanmelden

Gebouw

Het gebouw aan de Hellingweg 1b is vrijstaand met een eigen pad naar de voordeur. In het gebouw zijn 10 appartementen. Elke bewoner heeft een eigen appartement.

Omgeving

De woning staat op een terrein van Arkemeyde in een woonwijk in Soest. Arkemeyde is een dienstencentrum met onder andere therapie en diagnostiek. Ook kunnen de bewoners van de Hellingweg hun vrije tijd besteden in het dienstencentrum. 

In de buurt zijn winkels. Het centrum van Soest is 10 minuten lopen vanaf de woning. In de omgeving zijn bossen, polders en de Soesterduinen te vinden. Op loopafstand is een bushalte met bussen naar onder andere het station van Soest en Amersfoort.

Voor wie?

Bij ons kunnen jongeren terecht van 16 t/m 24 jaar met een meervoudige beperking. De jongeren hebben een lichte verstandelijke beperking in combinatie met andere problematiek. Er komen leerproblemen voor, psychiatrische problematiek en psychosociale problematiek.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op