Wonen en behandelen in Soest voor jongeren met beperking
Hellingweg 1c

Wonen Behandelen

In het kort

Aan de Hellingweg 1c in Soest wonen jongeren met gedragsproblemen. De meeste van hen gaan overdag naar school. Binnen de woning werken we met behandelgroepen van 4 personen. In de groepen zitten jongeren van dezelfde leeftijd bij elkaar. De begeleiding richt zich vooral op de ontwikkeling van de jongeren. In dit traject verminderen zij hun probleemgedrag en vergroten zij hun vaardigheden.

Adres en contact
Hellingweg 1
3762 CP Soest
Contact opnemen Direct aanmelden

Woning

De woning aan de Hellingweg 1c is een vrijstaande woning met een eigen pad naar de voordeur. In de woning zijn 10 appartementen voor tieners en adolescenten. 

Omgeving

De woning staat op een terrein van Arkemeyde in een woonwijk in Soest. Arkemeyde is een dienstencentrum voor onder andere therapie en diagnostiek. Ook kunnen de bewoners van de Hellingweg hun vrije tijd besteden in het dienstencentrum. 

In de buurt zijn winkels. Het centrum van Soest ligt op 10 minuten loopafstand.  De omgeving is afwisselend met bossen, polders en zandverstuivingen. Op loopafstand is een bushalte met bussen naar het station van Soest en Amersfoort.

Voor wie?

De woning is geschikt voor jongeren van 12 t/m 16 jaar met ernstige gedragsproblemen. Sommigen hebben ook sociale-emotionele problemen, ADHD, ODD, CD en/of PDD NOS.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op