Adres en contact
Hellingweg 1
3762 CP Soest
Contact opnemen Direct aanmelden

Behandelgroep voor jongeren in Soest
Hellingweg 1c

Wonen Behandelen

In het kort

Aan de Hellingweg 1c in Soest wonen jongeren met een lichte verstandelijke beperking en ernstige gedragsproblemen bij orthopedagogisch behandelcentrum Groot Emaus. De meeste van hen gaan overdag naar school. Bij Groot Emaus geven we de behandeling, begeleiding en zorg die deze jongeren nodig hebben. Op de behandelgroep, op school en in de vrijetijd. Allemaal en overal werken we met hetzelfde plan. Dat is wel zo duidelijk. En het zorgt ervoor dat de behandeling zoveel mogelijk effect heeft. In de groepen zitten jongeren van dezelfde leeftijd bij elkaar. De begeleiding richt zich vooral op de ontwikkeling van de jongeren. In dit traject verminderen zij hun probleemgedrag en vergroten zij hun vaardigheden.


Woning

De woning aan de Hellingweg 1c is een vrijstaande woning met een eigen pad naar de voordeur. In de woning zijn 10 appartementen voor tieners en adolescenten. 

Omgeving

De woningen zijn onderdeel van orthopedagogisch behandelcentrum 's Heeren Loo Groot Emaus. Groot Emaus heeft ook een locatie in Ermelo.

In de buurt zijn winkels. Het centrum van Soest is 10 minuten lopen vanaf de woning. In de omgeving zijn bossen, polders en de Soesterduinen te vinden. Op loopafstand is een bushalte met bussen naar onder andere het station van Soest en het station van Amersfoort.

Voor wie?

De woning is geschikt voor jongeren van 12 t/m 16 jaar met een lichte verstandelijke beperking en ernstige gedragsproblemen. 

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op