Begeleid wonen voor jongeren in Arkemeyde
Hellingweg 1d

Wonen Behandelen

In het kort

Aan de Hellingweg 1c in Soest wonen kinderen/jongeren met gedragsproblemen. De meeste kinderen/jongeren gaan overdag naar school. Binnen de woning wordt er gewerkt met behandelgroepen van vier. In de groepen zitten kinderen/jongeren met dezelfde leeftijd bij elkaar. De begeleiding richt zich vooral op een toekomstgericht ontwikkelingstraject. In dit traject leren de kinderen/jongeren vaardigheden te vergroten en het probleemgedrag te verminderen. 

Daarnaast wordt er gewerkt vanuit structuur, duidelijkheid en veiligheid.

Adres en contact
Hellingweg 1
3762 CP Soest
Contact opnemen Direct aanmelden

Woning

De woning aan de Hellingweg 1d is een vrijstaande woning met een eigen pad naar de voordeur. In de woning zijn tien appartementen gebouwd voor adolescenten. 

Omgeving Arkemeyde

De woning is gelegen op een terrein van Arkemeyde in een woonwijk in Soest. Arkemeyde is een dienstencentrum waarin onder andere therapie en diagnostiek wordt geboden. Ook kunnen de bewoners van de Hellingweg hun vrije tijd besteden in het dienstencentrum. 

In de buurt zijn er verschillende winkels te vinden. Het centrum van Soest is tien minuten lopen vanaf de woning. Ook zijn er gebieden zoals bossen, polders en duinen te vinden in de omgeving. Op loopafstand is een bushalte  met bussen naar onder andere het station van Soest en het station van Amersfoort.

Wie wonen hier met behandeling?

De woning is geschikt voor kinderen/jongeren van 12 t/m 16 jaar die geholpen worden bij de problematiek die ze ervaren. Zo hebben zij moeite met sociale vaardigheden of gedragsproblemen. Vaak is dit veroorzaakt door angst en onzekerheid en/of traumatische ervaringen. Daarnaast hebben veel kinderen/jongeren PDD NOS.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op