Wonen met groepsbehandeling voor jongeren in Soest
Hellingweg 1e

Wonen Behandelen

In het kort

Aan de Hellingweg 1e in Soest wonen kinderen met gedragsproblemen. De meeste kinderen gaan overdag naar school. Binnen de woning werken we met behandelgroepen van 4 personen. In de groepen zitten kinderen met dezelfde leeftijd bij elkaar. De begeleiding richt zich vooral op een toekomstgericht ontwikkelingstraject. In dit traject vergroten de kinderen hun vaardigheden en verminderen zij hun probleemgedrag.

Daarnaast werken we vanuit structuur, aandacht, veiligheid en nabijheid van begeleiders.

Adres en contact
Hellingweg 1
3762 CP Soest
Contact opnemen Direct aanmelden

Groepswoning met appartementen

De woning aan de Hellingweg 1d is een vrijstaande woning met een eigen pad naar de voordeur. In de woning zijn 10 appartementen voor adolescenten.

Omgeving

De woning staat op een terrein van Arkemeyde in een woonwijk in Soest. Arkemeyde is een dienstencentrum met onder andere therapie en diagnostiek. Ook kunnen de bewoners van de Hellingweg hun vrije tijd besteden in het dienstencentrum. 

In de buurt zijn winkels. Het centrum van Soest is 10 minuten lopen vanaf de woning. In de omgeving zijn bossen, polders en de Soesterduinen te vinden. Op loopafstand is een bushalte met bussen naar onder andere het station van Soest en het station van Amersfoort.

Welke voor jongeren behandelen wij?

De woning is geschikt voor kinderen met ernstige gedragsproblemen. Deze problemen kunnen zich uiten in gedragsproblemen, maar ook in angst en somberheid. De problematiek loopt uiteen van een tekort aan sociaal emotionele vaardigheid tot aan gedragsproblematiek.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op