Adres en contact
Hellingweg 1
3762 CP Soest
Contact opnemen Direct aanmelden

Behandelgroep voor jongeren in Soest
Hellingweg 1f

Wonen Behandelen

In het kort

Aan de Hellingweg 1f in Soest wonen jongeren tussen de 6 en 12 jaar met een lichte verstandelijke beperking en ernstige gedragsproblemen bij orthopedagogisch behandelcentrum Groot Emaus. De meeste jongeren gaan overdag naar school. Bij Groot Emaus geven we de behandeling, begeleiding en zorg die deze jongeren nodig hebben. Op de behandelgroep, op school en in de vrijetijd. Allemaal en overal werken we met hetzelfde plan. Dat is wel zo duidelijk. En het zorgt ervoor dat de behandeling zoveel mogelijk effect heeft. De begeleiding richt zich vooral op een toekomstgericht ontwikkelingstraject. In dit traject vergroten de kinderen hun vaardigheden en verminderen zij hun probleemgedrag. De begeleiding zorgt voor structuur, aandacht, veiligheid en duidelijkheid.

Gebouw

Het gebouw aan de Hellingweg 1f is vrijstaand met een eigen pad naar de voordeur. In het gebouw zijn ook 10 appartementen gebouwd voor adolescenten. 

Woonwijk in Soest

De woningen zijn onderdeel van orthopedagogisch behandelcentrum 's Heeren Loo Groot Emaus. Groot Emaus heeft ook een locatie in Ermelo.

In de buurt zijn winkels. Het centrum van Soest is 10 minuten lopen vanaf de woning. In de omgeving zijn bossen, polders en de Soesterduinen te vinden. Op loopafstand is een bushalte met bussen naar onder andere het station van Soest en het station van Amersfoort.

Welke kinderen behandelen we bij Groot Emaus?

Bij ons kunnen jongeren terecht van 6 tot 23 jaar met een licht verstandelijke beperking en ernstige gedragsproblemen. Er komen onder andere PDD, ADHD, ODD en hechtingsstoornissen voor. We behandelen de jongeren intensief op de groep, op school en in hun vrije tijd (driemilieussetting).

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op