Begeleid wonen in Soest voor kinderen met gedragsproblemen
Hellingweg 1f

Wonen Behandelen

In het kort

Aan de Hellingweg 1f wonen kinderen van 7 t/m 12 jaar met ernstige gedragsproblemen. De meeste jongeren gaan overdag naar school. Binnen de woning werken we met behandelgroepen. In de groepen zitten kinderen van dezelfde leeftijd bij elkaar. De begeleiding richt zich vooral op een toekomstgericht ontwikkelingstraject. In dit traject vergroten de kinderen hun vaardigheden en verminderen zij hun probleemgedrag. De begeleiding zorgt voor structuur, aandacht, veiligheid en duidelijkheid.

Adres en contact
Hellingweg 1
3762 CP Soest
Contact opnemen Direct aanmelden

Gebouw

Het gebouw aan de Hellingweg 1f is vrijstaand met een eigen pad naar de voordeur. In het gebouw zijn ook 10 appartementen gebouwd voor adolescenten. 

Woonwijk in Soest

De woning staat op een terrein van Arkemeyde in een woonwijk in Soest. Arkemeyde is een dienstencentrum met onder andere therapie en diagnostiek. Ook kunnen de bewoners van de Hellingweg hun vrije tijd besteden in het dienstencentrum. 

In de buurt zijn winkels. Het centrum van Soest is 10 minuten lopen vanaf de woning. In de omgeving zijn bossen, polders en de Soesterduinen. Op loopafstand is een bushalte met bussen naar onder andere het station van Soest en het station van Amersfoort.

Welke kinderen begeleiden wij op Arkemeyde?

Bij ons kunnen kinderen terecht van 7 t/m 12 jaar met gedragsproblemen. Er komen onder andere PDD, ADHD, ODD en hechtingsstoornissen voor. We begeleiden de kinderen intensief.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op