Adres en contact
Henri Dunantplein 71
2181 ES Hillegom
Contact opnemen Direct aanmelden

Henri Dunantplein 71*
Henri Dunantplein

Na een lekker kopje koffie, loop je samen met je huisgenoot naar buiten. De boodschappentas is mee. Vanavond gaan jullie koken voor alle bewoners. Daarvoor moet er natuurlijk eerst eten in huis zijn!

Na de boodschappen kijk je nog even tv. Dan is het tijd om te beginnen met koken in de gezamenlijke keuken. Aan de slag!

In het kort

Aan het Henri Dunantplein bevinden zich twee woningen voor mensen met een lichte verstandelijke beperking. In totaal is er plek voor 12 bewoners. Er is 24-uursbegeleiding. Leren op eigen benen te staan, staat bij de begeleiding centraal. Overdag gaan de bewoners naar dagbesteding buiten de woning.

Woning

De twee woningen bevinden zich in een appartementencomplex. Elke bewoner heeft een eigen slaapkamer en een eigen badkamer. Verder is er een gezamenlijke woonkamer met een open keuken. 

Wonen in het centrum


Het appartementencomplex staat midden in het centrum van Hillegom. De gemeente Hillegom ligt tussen de steden Leiden en Haarlem. De bushalte is voor de deur, dus je bent zo onderweg.In het centrum van Hillegom zijn diverse voorzieningen zoals een gezellige markt, winkels, cafe’s en restaurants. Hillegom heeft daarnaast een treinstation met treinen richting Haarlem en Den Haag Centraal. Het station is vanaf de woning lopend te bereiken.

Voor wie?


De woningen zijn geschikt voor mensen met een lichte verstandelijke beperking. De samenstelling van de groep is verder gemixt. De bewoners hebben geen lichamelijke beperkingen.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op