Begeleid wonen in een woonwijk in Ermelo
Herderlaan 45a t/m k

Wonen

Nog even, en dan mogen de koekjes uit de oven! Deze middag heb je samen met je huisgenoten heerlijke koekjes gebakken. Ze staan nu in de oven gaar te worden. Straks ga je ze versieren met allerlei lekkers. Je bent benieuwd hoe ze zijn geworden. Eerst is het tijd voor een drinkpauze in de gezamenlijke woonkamer.

In het kort

De Herderlaan 45 in Ermelo is een woning voor jongeren met een verstandelijke beperking en een hoog niveau. Er is 24-uurs begeleiding. De begeleiding heeft respect en een luisterend oor. Ook is er veel aandacht voor de ontwikkeling van de bewoners. Overdag gaan de jongeren naar dagbesteding en/of school.

Adres en contact
Herderlaan 45
3851 BC Ermelo
Contact opnemen Direct aanmelden

Woning

De woning heeft 3 woonlagen. Op de begane grond wonen 8 jongens en op de eerste verdieping wonen 7 meiden. De jongeren hebben een eigen slaapkamer. De badkamers worden gedeeld. Daarnaast zijn er op beide verdiepingen twee appartementen. De derde verdieping heeft 3 appartementen voor volwassenen met een lichte verstandelijk beperking. Deze bewoners krijgen op vaste tijden begeleiding. De woning heeft een grote gezamenlijke woonkamer met keuken, waar veel gebruik van wordt gemaakt. 

Omgeving

De woning staat in een woonwijk in Ermelo, aan een drukke straat. Hier wonen mensen met en mensen zonder een beperking als buren naast elkaar. Er is altijd wat te beleven. Het centrum heeft leuke winkels en cafetaria’s. Je woont zo dichtbij het centrum, dat je er lopend heen kunt. Een zwembad en supermarkt zijn in de buurt. Ermelo ligt midden in de bossen, waar je leuk kunt wandelen. En je woont dichtbij het Veluwemeer. 

Het openbaar vervoer is uitstekend. Bij het centrum van Ermelo staat het station waar elk half uur treinen naar Zwolle en Amersfoort vertrekken. Dit station is vanaf je huis makkelijk te bereiken.

Voor wie?

De woning is voor jongeren met een verstandelijke beperking en een hoog niveau. Veel jongeren hebben daarnaast een bijkomende stoornis als autisme of ADHD. De leeftijd ligt tussen de 13 en 19 jaar.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op