Adres en contact
Herderlaan 45
3851 BC Ermelo
Contact opnemen Direct aanmelden

Herderlaan 45g*
Herderlaan

Het ruikt heerlijk in de woning, want één van je medebewoners heeft net een maaltijd gekookt. Twee andere bewoners zijn aan het gamen op de pc en nog een ander luistert naar haar favoriete muziek. Iedereen laadt zich op zijn eigen manier op in het weekend, om weer fris aan de start te staan voor de nieuwe (werk)week.

In het kort

Herderlaan 45 is een woning in Ermelo waar jongeren en jongvolwassenen met een licht verstandelijke beperking wonen en 24-uurs begeleiding krijgen. Kenmerkend voor deze begeleiding is het respect en het bieden van een luisterend oor. Ook is er veel aandacht voor de ontwikkeling van de bewoners die hun weg zoeken naar een zo zelfstandig mogelijk leven. Overdag gaan de bewoners naar werk, dagbesteding en/of school. We zijn een doorgroeiwoning, wat betekent dat jongens en meiden van een eigen kamer kunnen doorgroeien naar een appartement.

Woning

De woning heeft drie woonlagen. Op de begane grond wonen 8 jongens en op de eerste verdieping wonen 7 meiden. Ze hebben een eigen slaapkamer en bijna allemaal een eigen badkamer. Daarnaast zijn er op beide verdiepingen twee appartementen. De derde verdieping heeft drie appartementen waar bewoners nog zelfstandiger kunnen zijn. Zij krijgen op vaste tijden begeleiding.

De woning heeft een grote gezamenlijke woonkamer en een keuken waar veel gebruik van wordt gemaakt. Daar worden soms groepsactiviteiten aangeboden waar de bewoners aan mee kunnen doen als zij dit willen. Daarnaast stimuleren we om zelf activiteiten te ondernemen, alleen of met familie of vrienden.

Omgeving

De woning staat in een woonwijk in Ermelo, aan een drukke straat. Hier wonen mensen met en mensen zonder een beperking als buren naast elkaar. Je woont dichtbij het centrum, zodat je er lopend heen kunt. Daar is altijd wat te beleven en het heeft leuke winkels en cafetaria’s. Ook een zwembad en supermarkt zijn in de buurt. Ermelo ligt midden in de bossen, waar je leuk kunt wandelen en dichtbij het Veluwemeer.

Het openbaar vervoer is uitstekend. In het centrum van Ermelo vind je het station waar elk half uur treinen naar Zwolle en Amersfoort vertrekken. Dit station is vanaf de woning makkelijk te bereiken.

Voor wie?

Herderlaan 45 is een doorgroeiwoning voor jongeren en jongvolwassenen met een licht verstandelijke beperking. Veel bewoners hebben daarnaast een bijkomende stoornis of problematiek, zoals autisme, hechtingsproblematiek of ADHD.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op