Herman Broerencollege in Monster
Tuinlaan 20

Leren en school

In het kort

Jongeren met een verstandelijke beperking kunnen hun schoolcarrière succesvol afronden bij het Herman Broerencollege. Ook wanneer een schooldag hen af en toe te veel is. De Herman Broerenstichting en Het Westerhonk werken samen. Daardoor is er zorg en onderwijs onder één dak op Het Westerhonk.

Adres en contact
Tuinlaan 20
2681JC Monster
0174 - 82 03 20 Stuur een e-mail

Jongeren tussen de 12 en 20 jaar kunnen voortgezet speciaal onderwijs volgen bij het Herman Broerencollege op Het Westerhonk. Dagbesteding Zeebries zit in hetzelfde pand. Dit heeft als voordeel, dat als jongeren een hele dag school niet aan aankunnen, zij een dagje gaan werken bij Zeebries. Na hun schooltijd kunnen zij doorstromen naar deze werkvoorziening. 

Onze zorgmedewerkers ondersteunen de leraren en onderwijsassistenten in de klas. Voor alle leerlingen maken we een programma op maat, dat past bij hun competenties en mogelijkheden. Zo kunnen zij zich ontwikkelen op hun eigen niveau en op eigen benen leren staan. Op Facebook vertelt medewerkster Jasja over haar uitdagende baan en laat zij haar unieke werkplek zien.

Contact

Herman Broerencollege 
Tuinlaan 20 
2681 JC Monster 

0174 - 82 03 20
info@hermanbroeren.nl
hermanbroerenschool.nu

Neem contact op