Adres en contact
Hermelijnlaan 1
6741 BX Lunteren
Contact opnemen Direct aanmelden

Begeleid wonen op woongroep de Hermelijn in Lunteren vlakbij Ede
Hermelijnlaan 1

Wonen

Vandaag ga je lekker samen boodschappen doen met één van je medebewoners, want jullie willen een filmavond houden. Wat hebben jullie nodig? Marshmallows natuurlijk! Onderweg komen jullie de buurvrouw tegen, die altijd in is voor een praatje. Jullie vertellen haar over jullie plannen en ze vraagt lachend of ze ook mag komen. Dat het een onvergetelijke avond gaat worden, staat in ieder geval vast.

In het kort

De Hermelijn in Lunteren is een woongroep waar de begeleiding 24 uur per dag klaarstaat. We vinden het belangrijk dat de bewoners in een rustige omgeving kunnen leven, met veel regelmaat en een duidelijke dagstructuur. Dat wil zeker niet zeggen dat het er saai is: vaak genoeg is er plek voor verrassingen en onverwachte gebeurtenissen. Dit zorgt voor een prettige groepssfeer en veel gezelligheid.

De woning

De Hermelijn is een ruime, lichte woning met twee verdiepingen. Een groot pluspunt is de tuin, waar in de zomer heerlijk gezeten kan worden. In totaal is er ruimte voor tien cliënten. Zij hebben allemaal een ruime slaapkamer. Er is op alle slaapkamers internet- en tv-aansluiting, waardoor een filmpje kijken tot de mogelijkheden behoort. Het sanitair is gedeeld. In de gezellige huiskamer, eten en drinken de bewoners op vaste momenten samen.

De omgeving

Je vindt De Hermelijnlaan in het hart van het dorp Lunteren. De cliënten hebben de mogelijkheid zelfstandig naar de supermarkt te gaan. Verder vind je in het centrum onder andere een pizzeria, bakkerij en cafetaria. Er is goed contact met de buurtgenoten, wat voor een gezellige sfeer zorgt.

Dankzij de auto kun je onder begeleiding overal heen, denk bijvoorbeeld aan evenementen in de omgeving of de kerk. Een bushalte is op loopafstand, en in tien minuten ben je op het centraal station.

Ga ook eens een dagje op stap naar de Veluwe om een boswandeling te maken of het Kröller-Müller-museum te bezoeken. 

Wie wonen er op De Hermelijn?

Op De Hermelijn wonen actieve volwassenen met de leeftijd van 30 tot 65 jaar. Zij hebben een lichte tot matige verstandelijke beperking. Bij de begeleiding wordt veel rekening gehouden met de eigen wensen van de bewoners en hun familie.

De groep is erg open wat betreft sociaal contact. Zo gaan zij af en toe samen op vakantie, of met de begeleiding naar een restaurant of museum. Klinkt dit als een plek waar jij je thuis zou voelen, dan kun je altijd contact opnemen voor meer informatie.

Adres

Hermelijnlaan 1
6741 BX
Lunteren

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op