Adres en contact
De Ploeger 1
7908 LL Hoogeveen
Contact opnemen Direct aanmelden

Hersenz behandelcentrum Hoogeveen
De Ploeger 1

Behandelen

Het Hersenz Behandelcentrum Hoogeveen biedt een op maat samengesteld behandelprogramma voor mensen met NAH: niet-aangeboren hersenletsel en hun naasten. De behandeling richt zich op de chronische fase, na revalidatie.

In het kort

Het behandelprogramma Hersenz leert je omgaan met de gevolgen van niet-aangeboren hersenletsel, zoals motorische beperkingen, concentratieproblemen en psychische problemen. Daarnaast hebben we aandacht voor verliesverwerking. De behandeling is gericht op het verbeteren van de kwaliteit van leven en kan zes maanden tot twee jaar duren. We zetten een combinatie van bewegen, cognitieve behandeling en behandeling in jouw eigen omgeving in om je vooraf vastgelegde persoonlijke behandeldoelen te halen. Je werkt in groepsverband en individueel.

Hersenz behandelcentrum NAH Hoogeveen


Bereikbaarheid

Hersenz Behandelcentrum Hoogeveen is goed bereikbaar per auto en met het openbaar vervoer. We beschikken over voldoende parkeergelegenheid.

Voor volwassenen met de diagnose niet-aangeboren hersenletsel

Je komt in aanmerking voor het behandelprogramma Hersenz als je de diagnose niet-aangeboren hersenletsel hebt gekregen, ouder bent dan 18 jaar en beperkingen in activiteiten en participatie (ICF) hebt. Daarbij zijn ook voldoende motivatie en leervermogen en haalbare behandeldoelen voorwaarden voor deelname.

Contact

Voor het behandelaanbod van Hersenz en meer informatie kun je contact opnemen met de medewerkers van de afdeling Klant en Advies. We helpen je graag!

De Ploeger 1
7908 LL Hoogeveen
Postbus 171
9700 AD Groningen

klantadvies.dnb@sheerenloo.nl
088 - 037 90 30

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op