Adres en contact
Geelgors 100
7827 EK Emmen
Contact opnemen Direct aanmelden

Hersenz behandelcentrum Emmen
Geelgors 100

Behandelen

Het Hersenz behandelcentrum Emmen biedt een op maat samengesteld behandelprogramma voor mensen met NAH: niet-aangeboren hersenletsel en hun naasten. De behandeling richt zich op de chronische fase, na revalidatie

In het kort

Het behandelprogramma Hersenz leert je omgaan met de gevolgen van niet aangeboren hersenletsel, zoals motorische beperkingen, concentratieproblemen en psychische problemen. Daarnaast hebben we aandacht voor verliesverwerking. De behandeling is gericht op het verbeteren van de kwaliteit van leven en kan zes maanden tot twee jaar duren. We zetten een combinatie van bewegen, cognitieve behandeling en behandeling in jouw eigen omgeving in om je vooraf vastgelegde persoonlijke behandeldoelen te halen. Je werkt in groepsverband en individueel.

Hersenz Behandelcentrum NAH Emmen

Bereikbaarheid

Hersenz behandelcentrum Emmen is goed bereikbaar met de auto. Bij de locatie is voldoende parkeergelegenheid. Op 2 minuten loopafstand vind je de dichtstbijzijnde bushalte, gelegen aan de Veldstukken. Het treinstation Emmen Zuid is ongeveer 7 minuten fietsen vanaf het behandelcentrum

Voor volwassenen met de diagnose niet-aangeboren hersenletsel

Je komt in aanmerking voor het behandelprogramma Hersenz als je de diagnose niet-aangeboren hersenletsel hebt gekregen, ouder bent dan 18 jaar en beperkingen in activiteiten en participatie (ICF) hebt. Daarbij zijn ook voldoende motivatie en leervermogen en haalbare behandeldoelen voorwaarden voor deelname.

Contact

Voor het behandelaanbod van Hersenz en meer informatie kun je contact opnemen met de medewerkers van de afdeling Klant en Advies. We helpen je graag!

Geelgors 100, 7827 EK Emmen 
088-037 92 15

klantadvies.dnb@sheerenloo.nl
088 - 037 90 30

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op