Adres en contact
Parkweg 4a
6651 TC Druten
Contact opnemen Direct aanmelden

Hertenpark in Druten
Parkweg 4a

Werk of dagbesteding

Leuk: vandaag ga je voor dagbesteding lekker naar het Hertenpark. De dieren zien je van verre aankomen, want ze kennen jou al. Zodra je bij het hek bent, komen ze nieuwsgierig naar je toe. Heb je lekker eten voor ze? Na het voeren veeg je de bladeren in de weides nog even aan. Zo ziet alles er weer netjes uit.

In het kort

In het Hertenpark werken mensen met een beperking. Zij zorgen ervoor dat de dieren in goede conditie blijven en doen het groenonderhoud van het park. De gemeente ondersteunt het grootonderhoud. De omwonenden en Stichting Behoud Hertenpark verlenen hand- en spandiensten.

Wil jij werken in een hertenpark?

Vind jij het leuk om met dieren of planten te werken? Dan is het afwisselende werk op het hertenpark en boerderij Boldershoeve echt iets voor jou. Het werk bestaat vooral uit het verzorgen van de dieren en planten en uit het schoonhouden van het terrein.

Omgeving

Midden in het dorp, in een parkachtige omgeving, vind je het Hertenpark. In dit wandel- en rustgebied groeien veel verschillende planten en bomen. Ook zijn er 3 weides met dieren, zoals damherten, de zeer zeldzame Girgentana-geiten, dwerggeiten, Steinbacher ganzen, Walliser schwarznase schapen en pluimvee.

Bereikbaarheid

Het Hertenpark ligt midden in de woonwijk, in het centrum van Druten op 5 minuten loopafstand van locatie Boldershof. Vanaf het centrum van Druten vertrekken bussen naar onder andere Nijmegen Centraal en het busstation van Druten. Op en rond de wijk zijn voldoende (gratis) parkeerplaatsen.

Voor wie?

Voor de werkzaamheden is het handig dat je voor een groot deel zelfredzaam en mobiel bent. De dagelijkse begeleiding kijkt daarbij goed naar wat je leuk vindt om te doen en wat er mogelijk is.

Openingstijden

Het hertenpark is vrij toegankelijk en altijd open.

Bekijk foto's van Hertenpark in Druten

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op