Adres en contact
Hertog Albrechtstraat 465-467-471
1611 GM Bovenkarspel
Neem contact op Direct aanmelden

Begeleid of begeleid zelfstandig wonen in Bovenkarspel
Hertog Albrechtstraat 465-471

Wonen

Ben je 16 jaar of ouder en ben je toe aan de volgende stap naar zelfstandig wonen? Maar vind je het ook fijn om soms samen met anderen te koken en te eten? En heb je af en toe nog begeleiding nodig? Dan zijn onze woningen aan de Hertog Albrechtstraat in Bovenkarspel misschien iets voor jou.

Nieuwsgierig geworden? Lees dan verder voor informatie en foto's over de woning, de kamers en de begeleiding. 

In het kort

De begeleiding in de woningen aan de Hertog Albrechtstraat zorgt voor de gestructureerde dagindeling en begrenzing waar de bewoners behoefte aan hebben, en dat alles in een huiselijke sfeer.  In het ene huis is plaats voor 5 mensen en in het andere voor 7. De bewoners zijn 20 jaar of ouder en hebben een (lichte) verstandelijke beperking. Iedereen heeft dagbesteding. We leren jou om zelfstandiger te worden. Er is 24 uur per dag begeleiding aanwezig. Dus als je vragen hebt of als er iets is, dan is er altijd iemand om op terug te vallen.

Zo kun je wonen

Als jij bij ons komt wonen, krijg je een eigen kamer van ongeveer 20m2. Een mooi ruime plek voor jezelf dus. Er zijn slaapkamers op de eerste verdieping en twee slaapkamers op de begane grond. De kamer mag je naar je eigen smaak inrichten. De badkamer, keuken en woonkamer deel je met de andere bewoners. Ook zijn er gezamenlijke wasruimtes. Beide woningen hebben een tuin. 

Naast je kamer is er een woonkamer om lekker te chillen. Daar kun je samen met de andere bewoners koffiedrinken, tv-kijken of een spelletje doen. En vind je het gezellig om met andere bewoners te koken en te eten? Dan kan dat ook. 

De omgeving

De woningen staan in een ruim opgezette wijk met scholen en supermarkt in de buurt. Een bushalte en NS-station zijn op loopafstand. Vlakbij vind je de strandjes van het IJsselmeer, waar je bij mooi weer de hele dag plezier kunt maken. 

Hoe begeleiden we jou?

  • Er is 24 uur per dag begeleiding in de woning. Dus je kunt altijd bij iemand terecht met je vragen of zorgen. Samen met je persoonlijk begeleider maak je afspraken. Bijvoorbeeld over wat je zelf kan en over waarbij je ondersteuning nodig hebt. Ook maak je samen een plan voor wat je nog graag wilt leren en hoe je dat gaat doen.

    Het begeleidende team bestaat uit begeleiders, een gedragswetenschapper en een manager.

  • Ben je op zoek naar dagbesteding? Dan kijk je samen met je begeleider wat je leuk vindt, wat je kunt en wat je wilt leren. Daarna gaan we op zoek naar dagbesteding die het beste bij je past.

  • Om in de Hertog Albrechtstraat te kunnen wonen heb je een Wlz-indicatie of een bepaling Jeugdwet met behandeling nodig.

Is dit iets voor jou?

Is wonen in de Hertog Albrechtstraat iets voor jou of ken je iemand voor wie dit een fijne woonplek is? Bel ons dan op: 088-0362030. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 09.00 uur tot 17.00 uur.

Of vul het formulier hieronder in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!

Een bewoner vertelt

“Ik leef hier prima zo. We doen ook leuke dingen. Vorig jaar zijn we naar Walibi geweest met alle bewoners en een aantal begeleiders. En wanneer ik hulp nodig heb, is de begeleiding er voor mij.”

Neem een kijkje

Meer weten?

Is deze woning iets voor jou of ken je iemand voor wie dit een fijne woonplek is? Bel ons dan op: 088-0362030. Of mail naar Klantcontact.NH@sheerenloo.nl. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 09.00 uur tot 17.00 uur.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op