Adres en contact
Regenboogbrink 22a
7325 BA Apeldoorn
06 - 51 18 50 47 Stuur een mail

Het Fietsenhoekje in Apeldoorn
Regenboogbrink 22

Werk of dagbesteding Winkel

In het kort

Ben je op zoek naar een tweedehands fiets? Of wil je je fiets laten repareren? Dat kan bij Het Fietsenhoekje in Apeldoorn. Het Fietsenhoekje is gevestigd op woonzorgpark Groot Schuylenburg. In de winkel kun je terecht voor prachtige opgeknapte fietsen. Maar je kunt hier ook met je eigen fiets naartoe voor reparaties. Zoals het vervangen van een band of het repareren van je licht. Heb je een fiets in de schuur staan die in de weg staat, en waar je een goede bestemming voor zoekt? Wij komen hem graag bij je ophalen met onze bakfiets. We knappen hem op, zodat we hem daarna weer kunnen verkopen. We kunnen de onderdelen van de fiets ook gebruiken om andere fietsen mee op te knappen.

Dagbesteding

Bij het Fietsenhoekje werken mensen met een lichte verstandelijke beperking. Zij repareren en verkopen fietsen, halen oude fietsen op en staan klanten te woord. Natuurlijk houden ze de werkplaats ook schoon. Af en toe ondernemen we activiteiten, bijvoorbeeld de lichtjesactie: hierbij controleren we de fietsers in de omgeving.

Lijkt het je leuk om bij ons te komen werken? Neem dan gerust contact met ons op.

Iets voor jou?

Ben jij technisch, en heb je verstand van fietsen? Of heb je dat nog niet, maar wil je het wel graag leren en heb je graag contact met klanten? Dan kun je bij ons werken! Je doet van alles, namelijk:

  • Opknappen van fietsen, driewielers en (banden) van rolstoelen;
  • Demonteren van fietsen (onderdelen worden gebruikt);
  • Verkopen van opgeknapte fietsen;
  • Oude fietsen ophalen in de omgeving van Apeldoorn;
  • Klanten helpen;
  • Kassa draaien;
  • Winkel schoon en netjes houden.

Je krijgt training in werkzaamheden zoals: ketting erop leggen, verlichting vervangen, zadel vervangen en banden verwisselen. Als je dat eenmaal weet, leer je meer ingewikkelde dingen zoals: trappers vervangen of remmen afstellen.

Werkplaats en winkel

Het Fietsenhoekje is een werkplek voor mensen met afstand tot de arbeidsmarkt en met een verstandelijke beperking. Bij het Fietsenhoekje repareren wij fietsen van bewoners van ons woonzorgpark en klanten van buitenaf. Fietsen worden gerepareerd in de werkplaats, dit bevindt zich in de winkel. Komt er een klant binnen, dan sta je die te woord.

Omgeving

Je vindt ons op de Brink op het woonzorgpark Groot Schuylenburg, bij de brasserie in. Letterlijk in het hoekje!

Adres en contact

Regenboogbrink 22b
7325 BA Apeldoorn

06 - 51 18 50 47
hetfietsenhoekje@sheerenloo.nl

Facebook: Het Fietsenhoekje

Neem contact op