Praktische info
Regenboogbrink 22a
7325 BA Apeldoorn
06 - 51 18 50 47 Stuur een mail Routebeschrijving

Het Fietsenhoekje in Apeldoorn
Regenboogbrink 22

Werk of dagbesteding Winkel

Opa Piet, zoals jullie de oude vaste klant noemen, is gevallen met zijn fiets. Gelukkig mankeert hij zelf niets. Wel ziet zijn fiets eruit alsof hij nodig aan vervanging toe is. Het wiel is verbogen en een paar spaken ontbreken. En met dat stuur kan Piet zeker de weg niet meer op! Een klusje voor jou dus. Je besteedt de hele middag aan de reparatie. Als Opa Piet straks langskomt om zijn prachtig vernieuwde fiets op te halen, geef je hem korting.

In het kort

Het Fietsenhoekje is een fietsenmaker en fietsenwinkel op woonzorgpark Groot Schuylenburg in Apeldoorn. Wij zorgen ervoor dat elke kapotte fiets straks weer tiptop in orde is. Als je hier komt werken, is er van alles te doen. Je kunt bijvoorbeeld helpen bij de reparatie en de verkoop van tweedehands fietsen. Of oude fietsen ophalen in Apeldoorn.

Het Fietsenhoekje

Ben je op zoek naar een tweedehands fiets? Of wil je je fiets laten repareren? Dat kan bij Het Fietsenhoekje in Apeldoorn. Het Fietsenhoekje is gevestigd op woonzorgpark Groot Schuylenburg. In de winkel kun je terecht voor prachtige opgeknapte fietsen. Maar je kunt hier ook met je eigen fiets naartoe voor kleine reparaties. Zoals het vervangen van een band of het repareren van je licht. 

Fietsen doneren

Heb je een fiets in de schuur staan die in de weg staat en waar je een goede bestemming voor zoekt? Wij komen hem graag bij je ophalen met onze bakfiets. We knappen hem op, zodat we hem daarna weer kunnen verkopen. We kunnen de onderdelen van de fiets ook gebruiken om andere fietsen mee op te knappen.

Dagbesteding: bij ons werken

Bij het Fietsenhoekje werken mensen met een lichte verstandelijke beperking. Zij repareren en verkopen fietsen, halen oude fietsen op en staan klanten te woord. Natuurlijk houden ze de werkplaats ook schoon. Af en toe ondernemen we activiteiten, bijvoorbeeld de lichtjesactie: hierbij controleren we de fietsers in de omgeving.
Lijkt het je leuk om bij ons te komen werken? Neem dan gerust contact met ons op.

Technisch of verstand van fietsen?

Ben jij technisch, en heb je verstand van fietsen? Of heb je dat nog niet, maar wil je het wel graag leren en heb je graag contact met klanten? Dan kun je bij ons werken! Je doet van alles, namelijk:

  • opknappen van fietsen
  • demonteren van fietsen (onderdelen worden gebruikt)
  • verkopen van opgeknapte fietsen
  • oude fietsen ophalen in de omgeving van Apeldoorn
  • klanten helpen
  • kassa draaien
  • winkel schoon en netjes houden.

Heb je nog geen kennis van fietsen? Dat is geen probleem. Je krijgt training in werkzaamheden zoals: ketting erop leggen, verlichting vervangen, zadel vervangen, band verwisselen. Als je dat onder de knie hebt, leer je meer ingewikkelde dingen zoals: trapas vervangen of remmen afstellen.

Werkplaats en winkel

Fietsen repareer je in de werkplaats (gedeelte van de winkel). Komt er een klant binnen, dan sta je die te woord. 

Locatie en bereikbaarheid

Je vindt ons op het centrale plein van woonzorgpark Groot Schuylenburg, vlakbij de brasserie en de bakker. Het Fietsenhoekje ligt op ongeveer 20 minuten lopen van een busstation, maar is ook gemakkelijk bereikbaar met de auto.

Adres en contact

Regenboogbrink 22b
7325 BA Apeldoorn

06 - 51 18 50 47
hetfietsenhoekje@sheerenloo.nl

Facebook: Het Fietsenhoekje

Neem contact op