Dagbesteding Het Kompas in Wateringen

Het Kompas in Wateringen
Turfschipper 38

Werk of dagbesteding

Vandaag ga jij weer aan de slag bij Het Kompas. Alle plantenlabels moeten voorzien worden van een steker; dat is best een werkje! Jij vindt het niet erg, als je maar met je handen bezig kunt zijn. Ondertussen houdt de begeleiding samen met jou de sfeer erin. Jullie lachen heel wat af.

In het kort

Het Kompas is een werk- en dienstverleningscentrum waar mensen met een verstandelijke beperking terecht kunnen voor dagbesteding. Zij voeren industriële werkzaamheden uit. We hebben opdrachtgevers uit heel Westland. Er werken bij ons ervaren begeleiders en vrijwilligers die de medewerkers met plezier nieuwe vaardigheden leren.

Adres en contact
Turfschipper 38
2292 JA Wateringen
088 - 036 43 73 Stuur een mail

Extra handen maken licht werk

Heb je als bedrijf of particulier een tijdelijke of structurele klus? Dan mag je altijd contact met ons opnemen. Wij denken met je mee en helpen je graag. 

Ons werk

Het Kompas doet allerlei klussen voor opdrachtgevers uit het Westland. Denk hierbij aan het tellen, wegen en verpakken van producten, (de)montagewerkzaamheden zoals simpel schroefwerk, of stekers bevestigen aan bloemen- of plantenkaartjes. Ook het plakken van stickers of het bevestigen van een clipje of elastiekje aan een plantenkaartje zij voorkomende klussen.

Leuk werk!

‘De werkzaamheden die ik bij Het Kompas doe, zijn heel verschillend. Ik maak stormklemmen, kikkerplaatjes, tomatenhaken, koppelstrips en glasklemmen. Ik leer op Het Kompas samen te werken met collega's. Ik heb het hier heel erg naar mijn zin!’ - Edwin

‘Ik leer bij Het Kompas veerblokken in elkaar te zetten. Dat vind ik het leukste werkje. Verder vind ik al het werk op Het Kompas heel leuk en de begeleiding erg aardig.’ - Gerard

Contact

Het Kompas
Turfschipper 38
2292 JA Wateringen
088 - 036 43 73
kompas@sheerenloo.nl 

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag: 08.45-15.45 uur.

Contact en openingstijden

Het Kompas
Turfschipper 38
2292 JA Wateringen
088 - 036 43 73
kompas@sheerenloo.nl

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag: 08.45-15.45 uur.

Neem contact op