Adres en contact
Het Lariksbos 10
7325 AR Apeldoorn
Contact opnemen Direct aanmelden

Het Lariksbos 10
Het Lariksbos

In het kort

Lariksbos 10 en 12 zijn twee grote woningen in een woonwijk aan de rand van woonzorgpark Groot Schuylenburg. In beide woningen is er plek voor 7 bewoners. Samen met de begeleiding wordt er gezorgd voor een prettige sfeer en een veilige omgeving. De dagelijkse huishoudelijke taken zijn ook belangrijk: alle bewoners helpen mee met kleine klusjes zoals tafeldekken en opruimen.

De woning

Lariksbos 10 en 12 is een twee-onder-een-kapwoning. Beide woningen hebben 2 verdiepingen. Iedere bewoner heeft een eigen slaapkamer en een gedeelde badkamer. In de gezamenlijke woonkamer en tuin is altijd ruimte voor gezelligheid. Samen een kopje thee of het nabespreken van de dag. Verder hebben beide woningen een schuur en een wasruimte.

Alle voorzieningen om de hoek

Het Lariksbos vind je in de Apeldoornse woonwijk Zonnehoeve. Het is een groene wijk op loopafstand van station Apeldoorn De Maten. Ook ligt de woning vlak bij het woonzorgpark Groot Schuylenburg. Je kunt van alle faciliteiten op het park gebruik maken, denk aan de dagbesteding, brasserie, de kinderboerderij of de tandarts.

Interesse in begeleid wonen bij ons?

De groepssamenstelling op deze woning is divers, dus misschien is er ook voor jou een plekje. Op Lariksbos 10 wonen jongvolwassen mannen en vrouwen tussen de 20 en 50 jaar oud. Zij hebben een lichte tot matige verstandelijke beperking. Het Lariksbos 12 is een woning waar onder andere moeilijk verstaanbaar gedrag voor komt. Hier wonen 7 mannen tussen de 17 en 24 jaar oud. Zie jij jezelf hier wonen, dan kun je altijd met ons contact opnemen.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op