Begeleid wonen in Apeldoorn
Lariksbos 10-12

Wonen

Vandaag hebben jullie een groepsuitje: lekker naar de Apenheul! Je geniet ervan om naar die gekke gorilla’s te kijken. Een klein slingeraapje komt zelfs op je schouder zitten. Zorg je wel dat je je eten uit het zicht houdt?

’s Avonds kom je moe maar voldaan thuis in de groepswoning. Samen met de begeleiding dekken jullie de tafel en koken het eten, dan is dat zo gedaan. Na het eten ruimen jullie de tafel weer af en praten nog na in de gezellige woonkamer. Dan is het alweer tijd om naar bed te gaan. Droom je van de aapjes vannacht?

In het kort

Lariksbos 10 en 12 zijn 2 grote woningen in een woonwijk aan de rand van woonzorgpark Groot Schuylenburg. Er wonen 6 tot 7 cliënten, die samen met de begeleiding zorgen voor een prettige sfeer en een veilige omgeving. De dagelijkse huishoudelijke taken zijn ook belangrijk: alle cliënten helpen mee met kleine klusjes als tafel dekken en opruimen.

Adres en contact
Het Lariksbos 10-12
7325 AR Apeldoorn
Contact opnemen Direct aanmelden

De woning

Lariksbos 10 en 12 is een twee-onder-een-kap-woning. Beide woningen hebben 2 verdiepingen. Iedere bewoner heeft een eigen slaapkamer. De badkamer wordt gedeeld met één medebewoner. In de gezamenlijke woonkamer en tuin is altijd ruimte voor gezelligheid: drink samen een mok thee of bespreek de afgelopen dag.
Verder hebben beide woningen een schuur en een wasruimte. Er is WiFi en tv, dus samen een filmavondje houden is altijd mogelijk.

Alle voorzieningen om de hoek

Het Lariksbos vind je in de Apeldoornse woonwijk Zonnehoeve. Het is een groene wijk op loopafstand van station Apeldoorn De Maten.

Groot Schuylenburg

Op loopafstand van de woonwijk ligt het woonzorgpark Groot Schuylenburg. Je kunt van alle faciliteiten op het park gebruik maken, denk aan de dagbesteding, brasserie, het zwembad, de kinderboerderij, de tandarts of de winkel.

Interesse in begeleid wonen bij ons?

De groepssamenstelling op deze woning is divers, dus misschien is er ook voor jou een plekje. Op Lariksbos 10 wonen jongvolwassen mannen en vrouwen tussen de 18 en 30 jaar oud. Zij hebben een lichte verstandelijke beperking. Lariksbos 12 is een woning voor jongeren met moeilijk verstaanbaar gedrag. Hier wonen 7 jongens tussen de 11 en 17 jaar oud. Zie jij jezelf hier wonen, dan kun je altijd met ons contact opnemen.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op