Adres en contact
Schreursweg 63
7531 AK Enschede
Contact opnemen Direct aanmelden

Wonen met zorg en aandacht in Enschede
Schreursweg 63

Wonen

Je woont naar je zin op Leeuwenhart waar aandacht en zorg is voor jouw persoonlijke hulpvraag. Je appartement heb je naar eigen smaak ingericht. Dat wat je zelfstandig kunt doe je zelf. Als het nodig is, kun je terugvallen op de begeleiding. Ook vind je het leuk om de andere bewoners te ontmoeten in de grote gezellige woonkeuken of in een van de twee huiskamers.

In het kort

Het Leeuwenhart is een woonlocatie voor mensen die begeleiding nodig hebben om zo zelfstandig mogelijk te kunnen wonen. Er is 24 uur per dag begeleiding beschikbaar. Overdag hebben de bewoners een vorm van
dagbesteding. De woonlocatie bestaat uit twee verdiepingen. Beneden zijn studio’s voor mensen die verzorging nodig hebben. Boven zijn appartementen voor mensen die wat meer zelfstandig zijn. Rondom de woning is een grote tuin waar iedereen gebruik van kan maken.

De omgeving

In de omgeving is een supermarkt en ook andere voorzieningen zijn goed bereikbaar.

Voor wie?

Op het Leeuwenhart zijn mensen met verschillende hulpvragen welkom. Heb je veel verzorging nodig, dan zijn de studio’s op de begane grond een goede keuze. Hier kun je ook wonen als je in een rolstoel zit. Ben je wat zelfstandiger maar heb je elke dag begeleiding nodig om zelfstandig te kunnen wonen, dan kun je wonen in een appartement op de eerste verdieping.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op