Adres en contact
Het Ruim 18
8322 AL Urk
Contact opnemen Direct aanmelden

Begeleid wonen in Het Ruim op Urk
Het Ruim 18e

Wonen

In het kort

In het Ruim, een vrijstaande woning, wonen acht meiden met een verstandelijke beperking. Er is 24 uur per dag begeleiding aanwezig. Binnen de begeleiding staat veiligheid en vertrouwen centraal. De begeleiding richt zich op het begeleiden en verzorgen daar waar de hulpvraag ligt.

Wonen in Het Ruim

Het Ruim 18e heeft 2 etages met 8 appartementen. 2 appartementen bevinden zich op de begane grond, 4 op de eerste verdieping en 2 op de bovenste verdieping. Deze zijn zowel met de trap als met de lift te bereiken.

De appartementen beschikken allemaal over een eigen woonkamer met een klein keukenblok met wasbak, een slaapkamer en een badkamer. Op de begane grond is een gemeenschappelijke woonkamer en keuken. Daar eten en drinken we, kijken we tv en doen en op zijn tijd een spelletje samen.
Ook bevindt zich hier de slaapkamer en badkamer voor de begeleiding. Buiten hebben we naast een terras een schommel en een trampoline.

Omgeving

De woning staat in een leuke woonwijk op Urk aan een grote vijver met fontein. Op loopafstand vind je winkelcentrum Het Urkerhard met winkels, horecavoorzieningen en een een dagbestedingslocatie van 's Heeren Loo. 

Het Urkerbos, waar je heerlijk kunt wandelen, is te voet goed te bereiken. Het centrum en de haven van Urk liggen ongeveer twee kilometer verderop.

Voor wie?

Het Ruim 18e wordt bewoond door meiden met een matige verstandelijke beperking in de leeftijdscategorie van 18 – 40 jaar.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op