Adres en contact
Het Sparrenbos 1
7325 AN Apeldoorn
Contact opnemen Direct aanmelden

Het Sparrenbos 1a
Het Sparrenbos

De dag begint op woongroep Sparrenbos. Hoe sta jij het liefst op? Met een kop koffie? Of ben je iemand die graag vanuit het raam kijkt hoe de zon opkomt? Jouw medebewoners zijn ook al wakker. Jullie gaan vandaag op stap naar het centrum van Apeldoorn met de begeleiding. Lekker wandelen, winkelen of een terrasje pakken. Hier is geen dag hetzelfde!

In het kort

Op woongroep Sparrenbos zijn (jong)volwassenen met een verstandelijke beperking en/of gedragsproblemen welkom. In totaal is er plek voor dertien bewoners. Er is 24 uur per dag begeleiding aanwezig. De begeleiders zorgen voor structuur, maar natuurlijk is er ook altijd ruimte voor plezier en humor.

Tv kijken op je eigen kamer

In deze woning op het Sparrenbos kom je niets tekort. Iedere bewoner heeft de beschikking over een eigen privéslaapkamer, waar je je altijd even terug kunt trekken. Je kunt er bijvoorbeeld televisie kijken of een spelletje spelen op internet. Elke bewoner deelt een badkamer met één andere bewoner.

Eten doen we in de mooie keuken. Verder is er een gezellige gemeenschappelijke woonkamer en een zonnige tuin. Locatie naast het woonzorgpark

Het Sparrenbos vind je in de Apeldoornse woonwijk Zonnehoeve. Hier vind je veel groenvoorzieningen. De woonwijk ligt op loopafstand van station Apeldoorn De Maten.

Dagbesteding

Op het terrein is voor ieder wat wils als het om dagbesteding gaat. Help bijvoorbeeld bij de uitleen in de spelotheek of gebruik al je creativiteit in de papierwinkel.

Groot Schuylenburg

Op loopafstand van de woonwijk, in het bos, vind je woonzorgpark Groot Schuylenburg. Je kunt van alle faciliteiten gebruik maken, denk aan de brasserie, de kinderboerderij of de tandarts.

Interesse in begeleid wonen?

De woning is bedoeld voor mensen vanaf 18 jaar met een matig tot ernstige verstandelijke beperking. Een aantal mensen op de groep hebben ook gedragsproblemen. Door de onderlinge verschillen in leeftijd, geslacht en problematiek is de groep zeer gevarieerd. Hierdoor kunnen bewoners elkaar waar nodig helpen en van elkaar leren. Lijkt woongroep Sparrenbos je wat? Dan kun je altijd bellen of mailen voor meer informatie.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op