Adres en contact
Het Sparrenbos 29-31
7325 AN Apeldoorn
Contact opnemen Direct aanmelden

Begeleid wonen in Apeldoorn
Sparrenbos 29-31

Wonen

Dit weekend ga je een dagje met de groep op pad. De begeleiders zijn al volop bezig met de voorbereidingen. Er staat onder andere een bezoekje aan de kinderboerderij op de planning. Nu hopen dat de zon schijnt!

In het kort

Sparrenbos 29-31 bestaat uit 9 appartementen voor mensen met een verstandelijke beperking. De locatie heeft een christelijke identiteit. De begeleiding en verzorging is 24 uur per dag beschikbaar en richt zich vooral op de eigen regie van de bewoners. Overdag gaan de bewoners naar dagbesteding.

De appartementen

Elke bewoner heeft een eigen appartement. De appartementen hebben een keuken, een badkamer en een woon/slaapgedeelte. De appartementen zijn goed toegankelijk voor mindervaliden. 

Omgeving

De appartementen zijn gevestigd op het woonzorgpark Groot Schuylenburg in Apeldoorn. Op het park wonen mensen met een verstandelijke beperking. Je vindt er alles voor een dag vol vermaak, waaronder een kinderboerderij. Ook een restaurant, tandarts, huisarts en fysiotherapeut zijn dichtbij.

Er zijn verschillende bushaltes bij de appartementen te vinden. Ook is er een Aldi supermarkt gevestigd om de hoek. Binnen vijf minuten fietsen sta je in het centrum of op het station van Apeldoorn.

Dagje uit

Leuke dagjes uit in Apeldoorn zijn bijvoorbeeld de Apenheul of de Veluwe. Lekker wandelen, fietsen of aapjes kijken. Ook het centrum van Apeldoorn is een bezoekje waard. Hier vind je veel winkeltjes, cafetaria’s en restaurants.

Voor wie?

De appartementen zijn bestemd voor mensen met een verstandelijke beperking.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op