Adres en contact
Het Veld 18
2681 JZ Monster
Contact opnemen Direct aanmelden

Het Veld 18*
Het Veld

Het is zaterdagochtend, je loopt naar de deur want de Donald Duck wordt dan altijd bezorgd. Jij leest die altijd graag. Maar wat is dat, je ziet nog iets anders liggen. Het is een uitnodiging van de buren! Ze geven vanavond een feestje, en jij mag ook langskomen. Je doet een rondedansje, daar heb je echt zin in. “Kijk, een uitnodiging!” roep je enthousiast tegen je huisgenoot. Ze knikt: “Leuk voor je, joh!” Wat zou je eens aandoen? Misschien die jurk die je laatst hebt gekocht. En dan met die ene laarsjes erbij. Ideaal! Om acht uur die avond druk je de bel in bij de buren. De buurvrouw heet je hartelijk welkom. Je bent echt blij dat je hier bent komen wonen. Vooral leuk dat je ook contact hebt met mensen zonder beperking, maar wel de begeleiding krijgt die je nodig hebt. Voor jou de perfecte combinatie.

In het kort

Het Veld 14 en 20 zijn woningen voor mensen met een verstandelijke beperking, op het woonzorgpark Het Westerhonk. Tussen deze woningen staan particulierenwoningen (nummers 16 en 18). Op Het Veld 14 wonen jongeren met een lichte tot matige verstandelijke beperking. Op Het Veld 20 wonen volwassenen met een matige tot ernstige verstandelijke beperking.

Indeling van de woningen

De woningen zijn beide hetzelfde ingedeeld, het zijn rijtjeswoningen. De huizen hebben een gemeenschappelijke woonkamer en keuken op de benedenverdieping. Op de benedenverdieping is ook een slaapkamer en een badkamer met toilet. Op de eerste verdieping vind je zes individuele slaapkamers, twee badkamers en een apart toilet. Als je de trap neemt naar de zolder zijn er nog twee slaapkamers en een ruimte voor wasmachine en droger. De woning heeft een mooie ruime achtertuin. Het Veld 14 heeft ook een lift tot de eerste verdieping.

Competentiegericht werken en Triple C

Competentiegericht werken en de Triple-C methode zijn voor ons belangrijk in jouw dagelijkse begeleiding en ontwikkeling. Het belangrijkste onderdeel hiervan is dat wij je leren dat je jezelf mag zijn, ook helpen we je met dagelijkse vaardigheden en verbeteren ervan waar mogelijk. Je kunt zelfstandig je gang gaan en bepalen hoe jouw dag eruit ziet.

Het Veld: gemengd wonen op Het Westerhonk

Op Het Veld wonen mensen met een verstandelijke beperking tussen particulieren. De woningen liggen op het terrein van het Westerhonk, een woonzorgpark van ‘s Heeren Loo in Monster. Hier zijn diverse voorzieningen waaronder dagbestedingen, een supermarkt en een boerderij. Medische zorg is voor de hand, er is een polikliniek met diverse specialisten zoals gedragswetenschappers, artsen verstandelijk gehandicapten (arts VG) en fysiotherapeuten. Er zijn altijd genoeg activiteiten te doen zowel in als buiten het park. Ook is er goed contact met de buren, wij organiseren dan ook diverse activiteiten in de buurt. De bereikbaarheid van Het Westerhonk is uitstekend. De bus is 5 minuten lopen vanaf de ingang van het park.

Wie wonen hier begeleid op Het Veld?

Op Het Veld 14 wonen jongeren met een lichte tot matige verstandelijke beperking. Het Veld 16 en 18 zijn huizen voor particulieren. Op Het Veld 20 wonen volwassenen met een matige tot ernstige verstandelijke beperking. Deze woning is aan het verjongen, er wonen nu zowel oudere als jongere mensen. De bedoeling is dat er mensen komen te wonen tot 50 jaar.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op