Adres en contact
Het Veld 36
2681 JZ Monster
Contact opnemen Direct aanmelden

Het Veld 36*
Het Veld

Soms begrijp je de wereld om je heen niet helemaal. Het is dan misschien lastig om dit duidelijk te maken aan de begeleiding. Toch luisteren ze zo goed mogelijk naar jou. Je was al een tijdje erg onrustig, daarom neemt je begeleider je nu mee naar het strand. Aan zijn hand loop je over het pad. Jullie kijken om je heen: overal zand en vogels, in de verte de zee. Wat is het hier mooi hè? Je hoort de meeuwen en je ruikt de zee. Fijn dat jij even kunt uitwaaien. Als je weer thuiskomt gaat het alweer een stuk beter met je!

In het kort

Bij Het Veld woon je begeleid samen met andere mensen met een ernstige beperking. Vanaf huis kun je zo naar het strand of door de duinen wandelen. De begeleiding zorgt ervoor dat jij je thuis altijd prettig en veilig voelt. Ook willen we ervoor zorgen dat jij de dagelijkse dingen zoveel mogelijk zelf kunt blijven doen. Dus vooral lid worden van alle leuke clubs die je hier hebt! Je hebt je eigen slaapkamer en er is een grote tuin om in te zitten met lekker weer. In de buurt kun je als je wilt ook voetballen.

De woning / het gebouw

Het Veld 34-36-38-40 was ooit een voetbalveld. Sinds 2001 gebruiken we de woning als locatie voor ‘s Heeren Loo; dit zijn eengezinswoningen. Je hebt allemaal je eigen slaapkamer. Beneden is een woonkamer en keuken, ook vind je er een slaapkamer en een badkamer. Boven zijn nog zes slaapkamers, twee badkamers en een apart toilet. Ook op zolder zijn nog twee slaapkamers. Er is een ruime tuin. Het veld 34 is met een (gesloten) tussendeur verbonden aan Het Veld 40.

De omgeving

De woningen staan middenin een woonwijk, maar wel op het terrein Westerhonk. Hier wonen ook mensen zonder beperking. Je hebt uitzicht op een grasveld in het midden waar altijd wel wat te zien en te beleven is. Zoals kinderen die aan het voetballen zijn, de jaarlijkse barbecue of paaseieren zoeken. Een paar keer per jaar doen we mee met activiteiten die worden georganiseerd door de buurtvereniging.

Voor wie

De leeftijd van bewoners van het Veld 34 is van 25 tot 65, en van Het Veld 40 van 40 tot 55. Mensen die hier wonen hebben een ernstig tot zeer ernstige verstandelijke beperking en hebben veel begeleiding en structuur nodig. Autisme komt voor in de groep, ook soms dwangmatigheid en agressie. Omdat ze niet altijd even zelfstandig zijn, begeleiden wij mensen intensief. Net als jij hebben mensen die hier wonen verschillende interesses. Ze zijn lid van verschillende clubs, zoals koor of wandelclub. We moedigen jou aan om de dagelijkse dingen te blijven doen. Om dat makkelijker te maken zorgen wij voor een veilige, prettige sfeer in huis.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op