Adres en contact
Het Veld 42
2681 JZ Monster
Contact opnemen Direct aanmelden

Het Veld 42*
Het Veld

Je loopt buiten met je begeleider, je bent met de wandelclub vandaag. De schelpjes kraken onder je voeten, je snuift de zoute zeelucht op. De lucht is blauw, en de zon schijnt fel vandaag. Er vliegen meeuwen boven je hoofd. Wat heb je vanaf hier een mooi uitzicht op zee. Het geluid van de meeuwen zorgt ervoor dat je rustig wordt. Je krijgt een glimlach op je gezicht. Wat een fijne dag! Na een uurtje gaan jullie weer terug naar huis. Even bijkomen met een kopje thee. Wat was dat genieten. Terwijl jullie er nog een koekje bij nemen, vertel je je huisgenoten over hoe mooi jouw dag was.

In het kort

Tussen de duinen en het terrein van het Westerhonk ligt Het Veld. Hier wonen mensen met een matige verstandelijke beperking begeleid. Doordeweeks is er dagbesteding en in het weekend kunnen bewoners zelf bepalen wat ze doen. Thuis zorgen we ervoor dat je zo zelfstandig mogelijk kunt wonen en je ontwikkelt op jouw niveau. De begeleiding zorgt hierbij voor een veilige en gezellige sfeer in huis. Een paar keer per jaar zijn er activiteiten met de buurtbewoners, die de buurtcommissie organiseert.

De woning / het gebouw

Het Veld 42 en 48 zijn twee dubbele eengezinswoningen, die rond 1993 zijn gebouwd. Beneden is een gezamenlijke woonkamer met open keuken, kantoor, douche en toilet. Ook is er één slaapkamer. Je kunt daarnaast boven of op zolder slapen. Op de eerste verdieping zijn zes slaapkamers, twee badkamers en een toilet. Op zolder zijn nog twee slaapkamers en er is een ruimte voor de wasmachine. Je kunt van nummer 42 naar nummer 48 lopen via een gang.

De omgeving

Het Veld ligt in een normale woonwijk tussen de duinen en het woonzorgpark het Westerhonk. Een paar keer per jaar doen we mee aan activiteiten samen met de mensen uit de buurt. Je kunt hier heerlijk een wandeling in de duinen maken. Ook is in Monster zelf genoeg te doen, zoals een mooi zwembad (De Boetzelaer) op vijf minuten fietsen. Duinboerderij de Willemshoeve is maar vijf minuten lopen, hier kun je fijn met de dieren knuffelen! Het ligt ook vlakbij het Cruyff Court van Sarina Wiegman, restaurant Samen, en het hoofdgebouw met de medische afdelingen.

Voor wie

Op Het Veld 42 wonen acht jongvolwassen met een middelmatige verstandelijke beperking. De volwassenen tussen 17 tot 58 jaar wonen op Het Veld 48. Dit zijn op dit moment vijf dames en vier heren, die voor het grootste deel zelfstandig zijn. Door de week gaat iedereen naar de dagbesteding op of buiten het terrein. Ook kun je bijvoorbeeld lid worden van een wandelclub of andere vereniging. In het weekend gaan sommigen naar hun ouders of naar een activiteit buiten de deur. Op het Veld 42 zijn we gespecialiseerd in autisme, op het Veld 48 zijn ook Downsyndroom, en dwanghandelingen bekend.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op