Begeleid wonen in Monster
Het Veld 6-8-10-12

Wonen

Samen met je begeleider wandel je door het park. Het is lekker rustig en het is prachtig weer. Je brengt een bezoekje aan de kinderboerderij. Even kijken of er nog nieuwe dieren bij zijn gekomen! Eenmaal thuis neem je een lekker kopje koffie in de gezamenlijke woonkamer. Ondertussen luister je naar mooie muziek. Nog even wachten en dan staat het eten alweer op tafel!

In het kort

Het Veld 6-12 zijn groepswoningen voor mensen met een verstandelijke beperking. Er is 24-uurs begeleiding aanwezig. De begeleiding richt zich vooral op het creëren van een fijne sfeer en structuur. Overdag hebben de bewoners dagbesteding. Daarnaast worden er regelmatig leuke activiteiten ondernomen met de groep.

Adres en contact
Het Veld 6-8-10-12
2681 JZ Monster
Contact opnemen Direct aanmelden

Woning

Het Veld 6-12 bestaat uit twee geschakelde zorgwoningen. Elke woning heeft een gemeenschappelijke woonkamer met keuken. De bewoners hebben allemaal een eigen slaapkamer. De badkamers worden gedeeld. Verder beschikt de woning over een grote achtertuin.

Omgeving

Terrein Het Westerhonk
De woning staat op woonzorgpark Het Westerhonk. Hier wonen mensen met en zonder verstandelijke beperking. In de nabije omgeving zijn een kinderboerderij, een grote speeltuin en een voetbalveldje. Ook vind je er een zwembad, een luchthal en een gymzaal.

Dagbesteding
In en om het terrein is van alles te doen. Ga bijvoorbeeld een handje helpen op de kinderboerderij. Bij de activiteiten die we organiseren voor de groep, spelen we vooral in op de zintuigen van de bewoners. We werken veel met muziek, lichteffecten en voelmaterialen. Ook kunnen bewoners helpen met huishoudelijke klusjes, zoals tafel dekken of boodschappen doen.

Voor wie?

De groepswoningen zijn bestemd voor mensen met een verstandelijke beperking. De doelgroep is divers. Het Veld 10-12 is vooral gericht op ouderen met een matige tot ernstige verstandelijke beperking. Het Veld 6-8 is gericht op volwassenen met een matige tot ernstige verstandelijke beperking.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op