Adres en contact
Hoefblad 13-15-17
6601 HN Wijchen
Contact opnemen Direct aanmelden

Begeleid wonen Wijchen - Pleinzicht
Hoefblad 13-15-17

Wonen Hulp thuis (ambulant)

Je hebt koffie gezet voor iedereen. Met een klein beetje hulp van de begeleider. Samen met je huisgenoten ga je in de woonkamer zitten en voorzichtig schenk je de koffie in de kopjes. Genietend van de koffie en een koekje, vertellen jullie elkaar wat jullie van de week allemaal hebben beleefd. Gezellig, zo samen.

In het kort

Op Pleinzicht wonen mensen met een matige verstandelijke beperking. We begeleiden en ondersteunen je bij jouw dagelijkse dingen. Of juist bij je sociale activiteiten. Daarbij gaan we altijd uit van wat jij zelf kunt. We richten ons op jouw talenten. En als het even niet lukt, kijken we mee welke hulp jij nodig hebt.

Gebouw

Pleinzicht is een woning in Wijchen voor mensen met een matige verstandelijke beperking. De woning bestaat uit een begane grond, een 1e en een 2e verdieping. Op iedere verdieping wonen 6 mensen, dus 18 in totaal. Je hebt op Pleinzicht een eigen appartement met een douche en toilet. Ook is er op iedere verdieping een algemene ruimte. Daar kun je gezellig met elkaar samen zitten, eten en tv kijken. Ook is er een tuin die je met elkaar deelt.
Als je wil, kun je een internet-, telefoon- en televisie-aansluiting nemen in jouw eigen appartement. Die aansluiting moet je zelf betalen.

Omgeving

Jouw huis staat in het mooie dorp Wijchen. Het ligt aan een doorgaande weg en naast een prachtig park. In dit park kun je heerlijke wandelingen maken. Ook zijn er sportscholen in de buurt. Het centrum met winkels, restaurants en bioscoop is op fietsafstand.

Begeleiding

Op Pleinzicht ondersteunen en begeleiden we je in je dagelijkse bezigheden en sociale activiteiten. Daarbij gaan we er vanuit dat jij veel dingen zelf kunt. Wel zijn we er 24 uur per dag voor je. We helpen je als het even niet lukt of wanneer je ergens tegenop ziet.

Bereikbaarheid

Pleinzicht bevindt zich aan de rand van Wijchen. De bushalte ligt voor de deur en het station vind je op ongeveer 15 minuten loopafstand.

Voor wie

Pleinzicht is voor mensen met een matige verstandelijke beperking. Je kunt hier komen wonen als je moeite hebt met de dagelijkse dingen en sociaal niet helemaal zelfstandig bent. De leeftijd van de bewoners ligt tussen de 25 en 45 jaar. De meeste mensen blijven langere tijd op deze woning. Het is dan ook geen doorstroomwoning. Wel is het belangrijk dat je mobiel bent, omdat er trappen in de woning zijn.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op