Dagbesteding Hoefslag in Ermelo
Witteland 10-12-14-16-18

Werk of dagbesteding

Je loopt naar boven en pakt snel je jas. Samen met je begeleider loop je naar het dagbestedingscentrum. Het centrum zit in het woonzorgpark van Ermelo, dus je hoeft gelukkig niet ver te reizen. Je voelt de fijne rust op het park. Alles staat in bloei en je ziet bijna alleen maar groen om je heen. Daar is het gebouw al. Je begeleider zegt gedag en je loopt naar binnen. Je weet in welke ruimte je gaat werken, dus je loopt meteen door. Je collega’s groeten je. Je pakt een stoel en schuift aan. De dag kan beginnen.

In het kort

Aan de Witteland 10-12-14-16-18 zijn 3 dagbestedingsgroepen gevestigd: Mossel, Zaag en Rood. Bij Hoefslag werken mensen met een verstandelijke beperking. Zij doen lichte arbeid, daarnaast is er tijd voor ontspanning. Wij werken elke week met een weekprogramma. Samen met de begeleiders kijken wij welk programma jou het beste past.

Adres en contact
Witteland 10-12-14-16-18
3853 HD Ermelo
Contact opnemen Direct aanmelden

Het gebouw

Het voormalige woonpaviljoen staat in een groene omgeving. Het is aangepast zodat het nu ook geschikt is dagbesteding voor groepen. In de 4 groepsruimtes doen wij verschillende activiteiten. In elke ruimte werken 5 mensen. In een van de ruimtes is ook een-op-eenbegeleiding. Ook zijn er rustruimtes met bedden. In de kantine met keuken eten en drinken we gezamenlijk.

Het gebouw is gelijkvloers en goed toegankelijk voor mensen in een rolstoel. De grote tuin wordt in de zomerperiode veel gebruikt. De 6 begeleiders lopen rond en helpen waar nodig. 

Het woonzorgpark

Het dagbestedingscentrum staat midden in het woonzorgpark in Ermelo. Op dit woonzorgpark zijn veel voorzieningen voor mensen met een verstandelijke beperking. Zoals een kinderboerderij, een supermarkt, een sportveld, een zwembad, een kerk, een cafetaria en een medische dienst. Ook kun je een tweedehands kledingwinkel bezoeken en zijn er winkels met zelfgemaakte producten.

Vanaf het centrum van Ermelo of het centrum van Harderwijk ben je binnen 15 minuten fietsen in het woonzorgpark. Binnen het park ligt alles op loopafstand. Verder ligt het park dichtbij strand Horst met een mooi uitzicht op het Veluwemeer. Ook de Veluwse bossen zijn goed te bereiken op de fiets. 

Openbaar vervoer

Het openbaar vervoer is uitstekend. Vanaf het station in Ermelo kun je de bus pakken richting het zorgpark. Het busstation is net buiten het park. Aan de rand van het centrum van Ermelo bevindt zich het station waar elk half uur treinen naar Zwolle en Amersfoort vertrekken.

Voor wie?

Bij Hoefslag werken (jong)volwassenen en senioren met een verstandelijke beperking. Er is van alles te doen. We zorgen voor een goede balans tussen werk en ontspanning. Voor senioren is de Hoefslag ook geschikt. Je hebt alle tijd om te wennen en je werkt op je eigen tempo.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op