Adres en contact
Hertenlaan 10
2201 ZG Noordwijk
088 - 036 31 86 Stuur een e-mail

Hondencrèche Kwispel in Noordwijk
Hertenlaan 10

Werk of dagbesteding

Je woont nu al een tijdje op het woonzorgpark in Noordwijk. Je bent helemaal gewend aan je nieuwe plekje, maar één ding mis je van thuis: je golden retriever Bobby. Gelukkig komt je begeleider met het idee om op de hondencrèche te werken. Wat een goed voorstel! 

Vaak laat je de honden uit in de duinen. Je knuffelt met ze en voert ze. Alsof ze in een vijfsterrenhondenhotel logeren! En jij bent net zo gelukkig, want zo heb je elke dag een beetje Bobby om je heen.

In het kort

Zoek je dagopvang voor jouw hond waar hij met plezier naar toe gaat? Bij hondencrèche Kwispel aan de Hertenlaan 10 vangen we je hond niet alleen op, maar maken we ook een flinke wandeling door de duinen, wordt hij geknuffeld en komt hij tot rust op een eigen plek in de crèche.

Kwispel is een dagbesteding voor mensen met een beperking

Bij ons werken - dagbesteding

Heb je een verstandelijke beperking en ben je dol op honden? Kom naar dagbesteding Kwispel. Je leert hier op een respectvolle manier met honden om te gaan. Je gaat samen wandelen in de duinen en verzorgt de honden. Door het samenwerken met de andere deelnemers ontwikkel je bovendien je sociale vaardigheden. 

Jouw werkplek

Het gebouw bestaat uit drie ruimtes:

  • een centrale hal met daarin toiletblokken, een inloopkast en kantoorruimte
  • een kennelruimte met 10 kennels en een wasplaats voor honden
  • een huiskamer waar je samen met de honden van de rust kunt genieten – of lekker kunt stoeien, net waar jij en de honden zin in hebben!

Wie werken hier?

Op de crèche werken mensen met een lichte tot matige verstandelijke beperking. Ook moeilijk verstaanbaar gedrag en autisme komen voor. De deelnemers zijn van alle leeftijden.

Lijkt het je leuk om mee te doen met deze gezellige groep? Neem dan contact met ons op.

Hondencrèche Kwispel

Locatie en bereikbaarheid

De hondencrèche vind je op woonzorgpark Willem van den Bergh, tussen verschillende andere woningen en dagbestedingslocaties van ’s Heeren Loo. Het gebouw ligt in de Duinzone, een groen gebied met vele wandelpaden dat grenst aan de duinen. Dit gebied is toegankelijk voor zowel de wijkbewoners van Noordwijkerduin als mensen uit de omgeving.

Bij de ingang van de wijk is een bushalte met een directe verbinding naar station Leiden.

Praktische informatie

Hertenlaan 10
2201 XS Noordwijk
T: 088 - 036 31 86
E: hondencrechekwispel@sheerenloo.nl 
Facebook-pagina

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op