Adres en contact
Horsterweg 171
3853 JB Ermelo
Contact opnemen Direct aanmelden

Begeleid wonen dichtbij het centrum van Ermelo
Horsterweg 171

Wonen

Wonen met anderen, maar toch een eigen plekje waar je je lekker kunt terugtrekken. Dichtbij het centrum met veel leuke voorzieningen. Mensen met en mensen zonder beperking wonen als buren naast elkaar.

In het kort

Aan de Horsterweg 171 in Ermelo staat een vrijstaand huis met bewoners met een lichte tot matige verstandelijke beperking. Er is 24-uursbegeleiding. De begeleiding richt zich op de kwaliteiten en mogelijkheden van iedere bewoner. Er wordt daarnaast veel aandacht besteed aan de zelfstandigheid van de bewoners. Overdag gaan de bewoners naar een vorm van dagbesteding.

Woning

De woning is vrijstaand en heeft acht slaapkamers en twee appartementen. Er is een gemeenschappelijke woonkamer met keuken. Acht bewoners hebben een eigen badkamer. Daarnaast is er een grote badkamer die door twee bewoners gebruikt wordt. 

Als je wil, kun je een internet-, telefoon- en/of televisie-aansluiting nemen op jouw eigen kamer. Die aansluiting moet je zelf betalen. Op https://sheerenloo.ontzorg.net/ lees je daar meer over.

Omgeving

De appartementen liggen dichtbij het centrum en het treinstation van Ermelo. Binnen vijf minuten lopen ben je in het centrum. Hier vind je diverse winkels, cafetaria’s en restaurants.

Ermelo kent verder veel voorzieningen en is een leuke stad om te bezoeken. Daarnaast ligt Ermelo aan de rand van de Veluwse bossen en ben je binnen 10 minuten rijden bij strand Horst.

Het openbaar vervoer is uitstekend. Aan het centrum van Ermelo bevindt zich het station waar elk half uur treinen naar Zwolle en Amersfoort vertrekken. Dit station is vanaf de je eigen appartement te voet te bereiken

Voor wie?

De woning is geschikt voor mensen met een lichte tot matige verstandelijke beperking. De leeftijd ligt tussen 25 en 70 jaar. De bewoners nemen allemaal zelfstandig deel aan het verkeer.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op