Beschermd wonen op woonzorgpark Ermelo
Horsterweg 240

Wonen

Even bijkomen na een drukke dag Vandaag heb je weer een dag vol activiteiten gehad op de dagbesteding. Je hebt veel ontdekt en geleerd. Dan is het wel zo fijn dat je even kunt uitrusten in je eigen appartement of studio. Nadat je bent uitgerust, loop je naar de gezamenlijke woonkamer. De geur van lekker eten komt de keuken uit. Het is bijna etenstijd! Samen met een andere huisgenoot dek je de tafel. Het eten is klaar, aan tafel!

In het kort

Aan de Horsterweg 240 staat een vrijstaande woning voor mensen met een lichte tot matige verstandelijke beperking. Daarnaast hebben de bewoners een auditieve beperking. Er wordt gecommuniceerd met de Nederlandse gebarentaal en totale communicatie.

Er is 24 uur per dag begeleiding aanwezig. De begeleiding richt zich vooral op de mogelijkheden en kwaliteiten van iedere bewoner. Overdag gaan de bewoners naar een vorm van dagbesteding.

Adres en contact
Horsterweg 240
3853 JJ Ermelo
Contact opnemen Direct aanmelden

Woning

De woning heeft twee verdiepingen. Op de benedenverdieping zit een gemeenschappelijke woonkamer met een aparte keuken. Ook vind je er een bijkeuken met inbouwkasten. Daarnaast heeft de benedenverdieping een studio voor een bewoner. De studio heeft een eigen toilet en douche. Op de bovenverdieping zijn twee appartementen gevestigd. De appartementen hebben een aparte slaapkamer, een aparte woonkamer en een eigen douche en toilet. De woning beschikt over een ruime tuin. 

Omgeving

De woning is gelegen aan de rand van het woonzorgpark in Ermelo. In dit woonzorgpark wonen meer mensen met een verstandelijke beperking. Er wordt binnen het park veel begeleiding geboden. Op loopafstand zijn verschillende voorzieningen te vinden zoals een supermarkt en cafetaria’s. Ook is er onder andere een zwembad, een medische dienst, een kerk, een gymzaal en een kinderboerderij. Het woonzorgpark heeft een groene, rustige uitstraling en is vooral gericht op voetgangers en fietsers.

Het park ligt in Ermelo, dichtbij Harderwijk. Ermelo kent veel voorzieningen en is een leuke stad om te bezoeken. Daarnaast ligt Ermelo aan de rand van de Veluwse bossen en ben je vanaf het park binnen 10 minuten rijden bij strand Horst.

Het openbaar vervoer is uitstekend. Vanaf het park kun je lopend naar een busstation die je naar het centrum van Ermelo brengt. Aan het centrum van Ermelo bevindt zich het station waar elk half uur treinen naar Zwolle en Amersfoort vertrekken.

Voor wie?

De woning is geschikt voor volwassenen met een lichte tot matige verstandelijke beperking en een auditieve beperking.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op