Adres en contact
Horsterweg 240
3853 JJ Ermelo
Contact opnemen Direct aanmelden

Beschermd wonen op woonzorgpark Ermelo
Horsterweg 240

Wonen

Even bijkomen na een drukke dag Vandaag heb je weer een dag vol activiteiten gehad op de dagbesteding. Je hebt veel ontdekt en geleerd. Dan is het wel zo fijn dat je even kunt uitrusten in je eigen appartement of studio. Nadat je bent uitgerust, loop je naar de gezamenlijke woonkamer. De geur van lekker eten komt de keuken uit. Het is bijna etenstijd! Samen met een andere huisgenoot dek je de tafel. Het eten is klaar, aan tafel!

In het kort

Aan de Horsterweg 240 staat een vrijstaande woning voor mensen met een lichte tot matige verstandelijke beperking. Daarnaast hebben de bewoners een auditieve beperking. Er wordt gecommuniceerd met de Nederlandse gebarentaal en totale communicatie.

Er is 24 uur per dag begeleiding aanwezig. De begeleiding richt zich vooral op de mogelijkheden en kwaliteiten van iedere bewoner. Overdag gaan de bewoners naar een vorm van dagbesteding.

Woning

De woning heeft twee verdiepingen. Op de benedenverdieping zit een gemeenschappelijke woonkamer met een aparte keuken. Ook vind je er een bijkeuken met inbouwkasten. Daarnaast heeft de benedenverdieping een studio voor een bewoner. De studio heeft een eigen toilet en douche. Op de bovenverdieping zijn twee appartementen gevestigd. De appartementen hebben een aparte slaapkamer, een aparte woonkamer en een eigen douche en toilet. De woning beschikt over een ruime tuin. 

Omgeving

De woning ligt aan de rand van het woonzorgpark. Het woonzorgpark in Ermelo is helemaal ingericht voor mensen met een verstandelijke beperking. Verschillende voorzieningen zoals dagbesteding, de tandarts, huisarts en fysiotherapeut zijn dichtbij. Op het park kun je naar de Klinkboerderij, tuincentrum de Bloemenhof, of naar het restaurant of de kiosk van De Oude School. Wandelaars en fietsers hebben voorrang, dus maak buiten een rondje en geniet van de mooie omgeving. Ook kun je spelen op een veldje, in één van de speeltuinen of lekker bewegen met de toestellen langs het Fit & Fun pad.

Het park ligt aan de rand van Ermelo en dichtbij Harderwijk, aan de rand van de Veluwse bossen. Ermelo heeft veel voorzieningen en is een leuk dorp om te bezoeken. Vanaf het park ben je ook binnen 10 minuten rijden bij strand Horst aan het Veluwemeer. Een bushalte ligt op loopafstand. Daar kun je richting het centrum van Ermelo en het station waar elk half uur treinen naar Zwolle en Amersfoort vertrekken.

Voor wie?

De woning is geschikt voor volwassenen met een lichte tot matige verstandelijke beperking en een auditieve beperking.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op