Begeleid wonen op het woonzorgpark in Ermelo
Horsterweg 242

Wonen

Buiten zie je de wind door de bomen gaan. Het is mooi weer om te wandelen. Samen met andere huisgenoten besluit je richting strand Horst te wandelen. De omgeving die je onderweg ziet is rustig en bosrijk. Na een flinke wandeling ben je wel toe aan een lekkere warme thee. Je gaat in de gezamenlijke woonkamer zitten waar het altijd gezellig is. Even lekker uitrusten!

In het kort

Aan de Horsterweg 242 staat een vrijstaande woning voor mensen met een lichte tot matige verstandelijke beperking. Daarnaast hebben de bewoners een auditieve beperking. Er wordt gecommuniceerd met de Nederlandse gebarentaal en totale communicatie. Er is 24 uur per dag begeleiding aanwezig. De begeleiding richt zich vooral op de mogelijkheden en kwaliteiten van iedere bewoner. Overdag gaan de bewoners naar een vorm van dagbesteding.

Adres en contact
Horsterweg 242
3853 JJ Ermelo
Contact opnemen Direct aanmelden

Woning

De woning heeft twee verdiepingen. In totaal zijn er zes slaapkamers. Twee in de gang beneden en vier op de eerste verdieping. Iedere bewoner heeft een eigen slaapkamer. De slaapkamers hebben allemaal een eigen wastafel. De badkamers worden gedeeld en zitten op beide verdiepingen. De woonkamer met keuken worden gedeeld. Ook is er een bijkeuken met drie inbouwkasten. Op de bovenverdieping zitten nog twee inbouwkasten. De woning beschikt verder over een ruime tuin. 

Omgeving

De woning is gelegen aan de rand van het woonzorgpark in Ermelo. In dit woonzorgpark wonen meer mensen met een verstandelijke beperking. Er wordt binnen het park veel begeleiding geboden. Op loopafstand zijn verschillende voorzieningen te vinden zoals een supermarkt en cafetaria’s. Ook is er onder andere een zwembad, een medische dienst, een kerk, een gymzaal en een kinderboerderij. Het woonzorgpark heeft een groene, rustige uitstraling en is vooral gericht op voetgangers en fietsers.

Het park ligt in Ermelo, dichtbij Harderwijk. Ermelo kent veel voorzieningen en is een leuke stad om te bezoeken. Daarnaast ligt Ermelo aan de rand van de Veluwse bossen en ben je vanaf het park binnen 10 minuten rijden bij strand Horst.

Het openbaar vervoer is uitstekend. Vanaf het park kun je lopend naar een busstation die je naar het centrum van Ermelo brengt. Aan het centrum van Ermelo bevindt zich het station waar elk half uur treinen naar Zwolle en Amersfoort vertrekken.

Voor wie?

De woning is geschikt voor volwassenen met een lichte tot matige verstandelijke beperking en een auditieve beperking.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op