Begeleid wonen in Ermelo
Horsterweg 246

Je wordt wakker en stapt uit bed. Je loopt naar de badkamer en neemt een douche. Dat is lekker wakker worden. Beneden zitten je huisgenoten al aan het ontbijt. Je schuift aan en pakt ook eten en drinken.

Als iedereen ontbeten heeft, ruim jij samen met een huisgenoot de ontbijttafel op. Vandaag gaan jullie met zijn allen een uitstapje maken naar Ermelo. De bus die jullie zal brengen staat al klaar. Je hebt er zin in!

In het kort

Horsterweg 246 is een woning voor mensen met een lichte tot ernstige verstandelijke beperking. Er is 24-uurs begeleiding. De woning bestaat uit 2 gedeelten voor 6 bewoners. Overdag gaan de bewoners naar dagbesteding die past bij zijn of haar mogelijkheden en wensen. De begeleiding stimuleert de ontwikkeling van de bewoners. Samen met de wettelijke vertegenwoordiger kijkt de begeleiding hoe de bewoners hun leven het beste kunnen invullen.

Adres en contact
Horsterweg 246
3853 JJ Ermelo
Contact opnemen Direct aanmelden

Woning

De woning heeft 2 gedeelten met ieder een eigen woonkamer. Er is een grote keuken, waar de 12 bewoners gebruik van maken. Iedere bewoner heeft een eigen slaapkamer, waarvan er 3 op de begane grond zitten en 9 op de eerste verdieping. Verder zijn er 3 badkamers, 2 kantoren, 2 bergruimtes en een grote zolder.

De woning is ook geschikt voor mensen in een rolstoel. De 2 slaapkamers op de begane grond hebben een plafondlift. 

Omgeving

De woning staat aan de rand van het woonzorgpark in Ermelo. In dit woonzorgpark wonen meer mensen met een verstandelijke beperking. Er is veel begeleiding op het park. Op loopafstand zijn voorzieningen zoals een supermarkt en cafetaria’s. Ook is er een zwembad, een medische dienst, een kerk, een gymzaal en een kinderboerderij. Het woonzorgpark heeft een groene, rustige uitstraling en is vooral ingericht voor voetgangers en fietsers.

Het park ligt in Ermelo, dichtbij Harderwijk. Ermelo heeft veel voorzieningen en is een leuk dorp om te bezoeken. Daarnaast ligt Ermelo aan de rand van de Veluwse bossen. Vanaf het park ben je binnen 10 minuten rijden bij strand Horst.

Het openbaar vervoer is uitstekend. Vanaf het park kun je lopend naar een busstation met bussen naar het centrum van Ermelo. Aan de rand van het centrum van Ermelo is het station waar elk half uur treinen naar Zwolle en Amersfoort vertrekken. 

Voor wie?

Horsterweg 246 is voor mensen met een lichte tot ernstige verstandelijke beperking. In gedeelte A wonen vooral mensen met een matige tot ernstige verstandelijke beperking en in gedeelte B vooral mensen met een lichte verstandelijke beperking. De leeftijd van de bewoners ligt tussen 20 en 45 jaar.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op