Adres en contact
Horsterweg 246
3853 JJ Ermelo
Contact opnemen Direct aanmelden

Begeleid wonen in Ermelo
Horsterweg 246

Je wordt wakker en stapt uit bed. Je loopt naar de badkamer en neemt een douche. Dat is lekker wakker worden. Beneden zitten je huisgenoten al aan het ontbijt. Je schuift aan en pakt ook eten en drinken.

Als iedereen ontbeten heeft, ruim jij samen met een huisgenoot de ontbijttafel op. Vandaag gaan jullie met zijn allen een uitstapje maken naar Ermelo. De bus die jullie zal brengen staat al klaar. Je hebt er zin in!

In het kort

Horsterweg 246 is een woning voor mensen met een lichte tot ernstige verstandelijke beperking. Er is 24-uursbegeleiding. De woning bestaat uit 2 gedeelten voor 6 bewoners. Overdag gaan de bewoners naar dagbesteding die past bij zijn of haar mogelijkheden en wensen. De begeleiding stimuleert de ontwikkeling van de bewoners. Samen met de wettelijke vertegenwoordiger kijkt de begeleiding hoe de bewoners hun leven het beste kunnen invullen.

Woning

De woning heeft 2 gedeelten met ieder een eigen woonkamer. Er is een grote keuken, waar de 12 bewoners gebruik van maken. Iedere bewoner heeft een eigen slaapkamer, waarvan er 3 op de begane grond zitten en 9 op de eerste verdieping. Verder zijn er 3 badkamers, 2 kantoren, 2 bergruimtes en een grote zolder.

De woning is ook geschikt voor mensen in een rolstoel. De 2 slaapkamers op de begane grond hebben een plafondlift. 

Omgeving

De woning ligt aan de rand van het woonzorgpark. Het woonzorgpark in Ermelo is helemaal ingericht voor mensen met een verstandelijke beperking. Verschillende voorzieningen zoals dagbesteding, de tandarts, huisarts en fysiotherapeut zijn dichtbij. Op het park kun je naar de Klinkboerderij, tuincentrum de Bloemenhof, of naar het restaurant of de kiosk van De Oude School. Wandelaars en fietsers hebben voorrang, dus maak buiten een rondje en geniet van de mooie omgeving. Ook kun je spelen op een veldje, in één van de speeltuinen of lekker bewegen met de toestellen langs het Fit & Fun pad.

Het park ligt aan de rand van Ermelo en dichtbij Harderwijk, aan de rand van de Veluwse bossen. Ermelo heeft veel voorzieningen en is een leuk dorp om te bezoeken. Vanaf het park ben je ook binnen 10 minuten rijden bij strand Horst aan het Veluwemeer. Een bushalte ligt op loopafstand. Daar kun je richting het centrum van Ermelo en het station waar elk half uur treinen naar Zwolle en Amersfoort vertrekken.

Voor wie?

Horsterweg 246 is voor mensen met een lichte tot ernstige verstandelijke beperking. In gedeelte A wonen vooral mensen met een matige tot ernstige verstandelijke beperking en in gedeelte B vooral mensen met een lichte verstandelijke beperking. De leeftijd van de bewoners ligt tussen 20 en 45 jaar.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op