Adres en contact
Horsterweg 248-250
3853 JJ Ermelo
Contact opnemen Direct aanmelden

Begeleid wonen in Ermelo
Horsterweg 248-250

Wonen

Uit het raam van je slaapkamer zie je dat het mistig is. Het zorgt voor een sprookjesachtige sfeer in het park. Samen met je begeleider maak je een ochtendwandeling. Jullie genieten van de frisse lucht en de mooie omgeving. Eenmaal thuis is het tijd om op te warmen met een kop chocomelk. Met slagroom uiteraard. Het is knus en gezellig met je huisgenoten in de woonkamer.

In het kort

Horsterweg 248-250 is een geschakelde woning voor mensen met een lichte tot ernstige verstandelijke beperking. Er is 24-uursbegeleiding. De meeste bewoners hebben een meervoudige beperking. De woning bestaat uit 2 gedeelten voor 6 bewoners. Overdag is er dagbesteding passend bij de mogelijkheden en wensen van de bewoner. De begeleiding zorgt ervoor dat de cliënt zich zo goed mogelijk kan ontwikkelen. Samen met de bewoners en zijn of haar familie kijken we hoe we hun leven het beste kunnen invullen.

Woning

De woning bestaat uit 2 gedeelten (nummer 248 en nummer 250) met ieder een eigen keuken en een grote gemeenschappelijke woonkamer. Ook is er een bijkeuken met opslagruimte in ieder gedeelte. Elke bewoner heeft een eigen slaapkamer. Op de begane grond zijn 2 slaapkamers. De grote badkamer en toilet worden gedeeld. Op de eerste verdieping zijn nog 4 slaapkamers, een badkamer en 2 grote inbouwkasten. Achter de woning ligt een grote tuin.

Omgeving

De woning ligt aan de rand van het woonzorgpark. Het woonzorgpark in Ermelo is helemaal ingericht voor mensen met een verstandelijke beperking. Verschillende voorzieningen zoals dagbesteding, de tandarts, huisarts en fysiotherapeut zijn dichtbij. Op het park kun je naar de Klinkboerderij, tuincentrum de Bloemenhof, of naar het restaurant of de kiosk van De Oude School. Wandelaars en fietsers hebben voorrang, dus maak buiten een rondje en geniet van de mooie omgeving. Ook kun je spelen op een veldje, in één van de speeltuinen of lekker bewegen met de toestellen langs het Fit & Fun pad.

Het park ligt aan de rand van Ermelo en dichtbij Harderwijk, aan de rand van de Veluwse bossen. Ermelo heeft veel voorzieningen en is een leuk dorp om te bezoeken. Vanaf het park ben je ook binnen 10 minuten rijden bij strand Horst aan het Veluwemeer. Een bushalte ligt op loopafstand. Daar kun je richting het centrum van Ermelo en het station waar elk half uur treinen naar Zwolle en Amersfoort vertrekken.

Voor wie?

De woning is geschikt voor mensen met een lichte tot ernstige verstandelijke beperking en meervoudige beperking. De leeftijd ligt tussen 18 en 50 jaar.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op