Adres en contact
Horsterweg 250
3853 JJ Ermelo
Contact opnemen Direct aanmelden

Horsterweg 250
Horsterweg

Uit het raam van je slaapkamer zie je dat het mistig is. Het zorgt voor een sprookjesachtige sfeer in het park. Samen met je begeleider maak je een ochtendwandeling. Jullie genieten van de frisse lucht en de mooie omgeving. Eenmaal thuis is het tijd om op te warmen met een kop chocomelk. Met slagroom uiteraard. Het is knus en gezellig met je huisgenoten in de woonkamer.

In het kort

Horsterweg 248-250 is een geschakelde woning voor mensen met een lichte tot ernstige verstandelijke beperking. Er is 24-uurs begeleiding. De meeste bewoners hebben een meervoudige beperking. De woning bestaat uit 2 gedeelten voor 6 bewoners. Overdag is er dagbesteding passend bij de mogelijkheden en wensen van de bewoner. De begeleiding zorgt ervoor dat de cliënt zich zo goed mogelijk kan ontwikkelen. Samen met de bewoners en zijn of haar familie kijken we hoe we hun leven het beste kunnen invullen.

Woning

De woning bestaat uit 2 gedeelten (nummer 248 en nummer 250) met ieder een eigen keuken en een grote gemeenschappelijke woonkamer. Ook is er een bijkeuken met opslagruimte in ieder gedeelte. Elke bewoner heeft een eigen slaapkamer. Op de begane grond zijn 2 slaapkamers. De grote badkamer en toilet worden gedeeld. Op de eerste verdieping zijn nog 4 slaapkamers, een badkamer en 2 grote inbouwkasten. Achter de woning ligt een grote tuin.

Omgeving

De woning ligt aan de rand van het woonzorgpark. Het