Zelfstandig begeleid wonen in Ermelo
Horsterweg 254-256

Wonen

Het is 15:00 uur, tijd voor een middagpauze. Je bent al lekker aan het werk geweest bij je dagbesteding en bent nu wel toe aan koffie! Op de tafel staat een grote schaal met fruit en je pakt er een stuk fruit uit. Dit keer heb je zin in een frisse sappige appel voor wat verkoeling. Samen met je kop koffie ga je aan de tafel in de kantine zitten. Het is nog rustig, maar al snel lopen je collega’s een voor een binnen. Je maakt wat praatjes en voor je het weet is de pauze voorbij. Tijd om weer aan de slag te gaan!

Als de klok op 17:00 uur staat, mag je naar huis. Thuis wordt je begroet door je huisgenoten die al een heerlijke maaltijd aan het klaarmaken zijn. Je frist je even op in je eigen studio en je loopt daarna naar de gemeenschappelijke huiskamer. Als iedereen aan tafel zit, is het eten net klaar. Eet smakelijk!

In het kort

Horsterweg 254-256 is een geschakelde woning waar mensen met een lichte tot matige verstandelijke beperking kunnen wonen. De woning staat aan de rand van het woonzorgpark in Ermelo. Er wordt 24-uurs zorg geboden waarbij jouw ontwikkeling en mogelijkheden centraal staan. In totaal wonen er 18 (jong)volwassenen verdeeld over twee woningen. Overdag gaan de meeste bewoners naar een vorm van dagbesteding waarbij ze verschillende werkzaamheden verrichten. Hierbij wordt gekeken naar wat jij leuk vindt om te doen en wat goed bij jou past.

Adres en contact
Horsterweg 254-256
3853 JJ Ermelo
Contact opnemen Direct aanmelden

Woning

Horsterweg 254-256 is een groepswoning waarbij de twee woningen verbonden zijn met elkaar. Op nummer 254 wonen acht (jong)volwassenen en op nummer 256 tien (jong)volwassenen. Elke bewoner heeft een eigen studio met een toilet en douche. Daarnaast zijn er een aantal studio’s met een eigen keukenblokje en een aparte ingang.

Ieder gedeelte heeft een grote gezamenlijke woonkamer met keuken. Daarnaast is er een bijkeuken met daaraan een grote schuur, een terras, een kantoor en een zolder. Achter de woningen bevindt zich een grote beschutte tuin met een trampoline. Het huis is sfeervol en gezellig ingericht waardoor er een huiselijk gevoel ontstaat.

Omgeving

De woning staat aan een doorgaande weg in het woonzorgpark van Ermelo. In dit park vind je verschillende voorzieningen zoals een supermarkt, een zwembad, een sportveld, een medische dienst en een kinderboerderij. Omdat de woning aan de rand van het park staat, heeft het niet het gevoel van een ‘instellingswoning’.

Dichtbij vind je de stad Harderwijk die zeker een bezoekje waard is. Verder heb je in Ermelo ook veel voorzieningen en ligt Ermelo aan de rand van de Veluwse bossen. Vanaf de woning is het ongeveer 10 minuten fietsen naar het centrum. Mocht je meer houden van het water, dan zit je aan de Horsterweg ook goed. Met de fiets ben je met 10 minuten bij strand Horst waar je heerlijk kunt genieten van het Veluwemeer.

Het openbaar vervoer is uitstekend. Vanaf het park kun je lopend naar een busstation die je naar het centrum van Ermelo brengt. Aan het centrum van Ermelo bevindt zich het station waar elk half uur treinen naar Zwolle en Amersfoort vertrekken.

Voor wie?

De woning is geschikt voor (jong)volwassenen en senioren met een lichte tot matige verstandelijke beperking. Over het algemeen is er sprake van veel zelfstandigheid, maar is er ook altijd begeleiding aanwezig.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op