Adres en contact
Horsterweg 256
3853 JJ Ermelo
Contact opnemen Direct aanmelden

Horsterweg 256a*
Horsterweg

Het is 15:00 uur, tijd voor een middagpauze. Je bent al lekker aan het werk geweest bij je dagbesteding en bent nu wel toe aan koffie! Op de tafel staat een grote schaal met fruit en je pakt er een stuk fruit uit. Dit keer heb je zin in een frisse sappige appel voor wat verkoeling. Samen met je kop koffie ga je aan de tafel in de kantine zitten. Het is nog rustig, maar al snel lopen je collega’s een voor een binnen. Je maakt wat praatjes en voor je het weet is de pauze voorbij. Tijd om weer aan de slag te gaan!

Als de klok op 17:00 uur staat, mag je naar huis. Thuis wordt je begroet door je huisgenoten die al een heerlijke maaltijd aan het klaarmaken zijn. Je frist je even op in je eigen studio en je loopt daarna naar de gemeenschappelijke huiskamer. Als iedereen aan tafel zit, is het eten net klaar. Eet smakelijk!

In het kort

Horsterweg 254-256 is een geschakelde woning waar mensen met een lichte tot matige verstandelijke beperking kunnen wonen. De woning staat aan de rand van het woonzorgpark in Ermelo. Er wordt 24-uurs zorg geboden waarbij jouw ontwikkeling en mogelijkheden centraal staan. In totaal wonen er 18 (jong)volwassenen verdeeld over twee woningen. Overdag gaan de meeste bewoners naar een vorm van dagbesteding waarbij ze verschillende werkzaamheden verrichten. Hierbij wordt gekeken naar wat jij leuk vindt om te doen en wat goed bij jou past.

Woning

Horsterweg 254-256 is een groepswoning waarbij de twee woningen verbonden zijn met elkaar. Op nummer 254 wonen acht (jong)volwassenen en op nummer 256 tien (jong)volwassenen. Elke bewoner heeft een eigen studio met een toilet en douche. Daarnaast zijn er een aantal studio’s met een eigen keukenblokje en een aparte ingang.

Ieder gedeelte heeft een grote gezamenlijke woonkamer met keuken. Daarnaast is er een bijkeuken met daaraan een grote schuur, een terras, een kantoor en een zolder. Achter de woningen bevindt zich een grote beschutte tuin met een trampoline. Het huis is sfeervol en gezellig ingericht waardoor er een huiselijk gevoel ontstaat.

Omgeving

De woning ligt aan een doorgaande weg langs de rand van het woonzorgpark. Het woonzorgpark in Ermelo is helemaal ingericht voor mensen met een verstandelijke beperking. Verschillende voorzieningen zoals dagbesteding, de tandarts, huisarts en fysiotherapeut zijn dichtbij. Op het park kun je naar de Klinkboerderij, tuincentrum de Bloemenhof, of naar het restaurant of de kiosk van De Oude School. Wandelaars en fietsers hebben voorrang, dus maak buiten een rondje en geniet van de mooie omgeving. Ook kun je spelen op een veldje, in één van de speeltuinen of lekker bewegen met de toestellen langs het Fit & Fun pad.

Het park ligt aan de rand van Ermelo en dichtbij Harderwijk, aan de rand van de Veluwse bossen. Ermelo heeft veel voorzieningen en is een leuk dorp om te bezoeken. Vanaf het park ben je ook binnen 10 minuten rijden bij strand Horst aan het Veluwemeer. Een bushalte ligt op loopafstand. Daar kun je richting het centrum van Ermelo en het station waar elk half uur treinen naar Zwolle en Amersfoort vertrekken.

Voor wie?

De woning is geschikt voor (jong)volwassenen en senioren met een lichte tot matige verstandelijke beperking. Over het algemeen is er sprake van veel zelfstandigheid, maar is er ook altijd begeleiding aanwezig.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op