Adres en contact
Buitenhof 5
2681 JG Monster
Contact opnemen Direct aanmelden

Houtbewerking Stoer in Monster
Buitenhof 5

Werk of dagbesteding

In het kort

Bij Stoer maken we van alles met hout, zoals steigerhouten banken, podia, kasten, tafels en stoelen. En we maken kleine decoratieve artikelen, zoals tijdens de kerstdagen engeltjes, sterren en houten kerstbomen. We doen dit ook op bestelling.

Bestelling op maat

Op zoek naar een originele tafel, stoel of kast? Wij maken dit graag voor je! Wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Kijk dan op onze facebookpagina. Je kunt daar je bestelling meteen plaatsen. Even bellen of een e-mail sturen mag natuurlijk ook.

Dagbesteding

Houtbewerking Stoer is een dagbestedingslocatie op het Westerhonk. Hier worden voornamelijk meubels gemaakt en opgeknapt. Je leert hier werken met hout, handgereedschap, klein en groot machinegereedschap. Er worden diverse meubels gemaakt zoals stoelen, tafels en kasten. Daarnaast zijn wij een erkend leerbedrijf en bieden wij een Boris opleiding op niveau 1 en 2. Je krijgt de basiskennis en vaardigheden aangeleerd om door te kunnen groeien naar de arbeidsmarkt of voor een zinvolle invulling voor de dag.

Vind jij het leuk om met hout te werken of wil jij graag meerdere technieken leren? Dan kunnen wij dit jou bieden. Wij kijken naar wat je kan en waarin wij jou kunnen ondersteunen om verder te groeien. Als jij het leuk vindt om met je handen bezig te zijn, dan ben jij bij ons aan het goede adres. Misschien ben jij binnenkort wel onze nieuwe meubelmaker!

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op