Houtbewerking Stoer in Monster
Buitenhof 3

Werk of dagbesteding

In het kort

Bij Stoer maken we van alles met hout, zoals steigerhouten banken, podia, kasten, tafels en stoelen. En we maken kleine decoratieve artikelen, zoals tijdens de kerstdagen engeltjes, sterren en houten kerstbomen. We doen dit ook op bestelling.

Adres en contact
Buitenhof 3
Monster
06 - 53 43 10 84 Stuur een mail

Bestelling op maat

Op zoek naar een originele tafel, stoel of kast? Wij maken dit graag voor je! Wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Kijk dan op onze facebookpagina. Je kunt daar je bestelling meteen plaatsen. Even bellen of een e-mail sturen mag natuurlijk ook.

Milieustraat

Met onze milieustraat maken we ons sterk voor recycling. We breken gebruikte meubels af en recyclen ze tot een nieuw product. Heb je houten spullen waar je niets meer mee doet? Breng ze dan naar onze milieustraat.

Dagbesteding

Bij Stoer werken mensen met een verstandelijke beperking onder begeleiding van onze medewerkers. De cliënten houden zich bezig met het creatieve proces van ontwerp tot het maken van de producten. Ons doel is hen meer kans te geven op een baan buiten Het Westerhonk en deel te nemen aan het arbeidsproces.

Contact en openingstijden

Houtbewerking Stoer  
Buitenhof 3
2681 JG Monster

06 53 43 10 84
stoer@sheerenloo.nl
facebook.com/houtbewerkingstoer 

Geopend op maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 16.00 uur.

Neem contact op