Adres en contact
Huissensestraat 155
6833 HT Arnhem
Contact opnemen Direct aanmelden

Huissensestraat 155 1*
Huissensestraat

In het kort

Op de Huissensestraat wonen jongvolwassenen en volwassenen met een lichte verstandelijke beperking. Daarnaast kan er ook sprake zijn van GGZ-problematiek.

De Huissensestraat bestaat uit 16 appartementen, waarvan één algemene ontmoetingsruimte/kantoor. Het pand heeft 4 verdiepingen en op elke verdieping bevinden zich 4 appartementen. De bewoners kunnen tegen betaling dagelijks mee-eten in de algemene ontmoetingsruimte. Daar is de begeleiding ook dagelijks aanwezig. Er is een lift. Het gebouw is niet rolstoelvriendelijk. Daarnaast beschikt het pand over een gezamenlijke tuin. Elke verdieping heeft een eigen fietsenschuur. Aan de straatkant van het gebouw bevindt zich een bushalte.

Op de Huissensestraat is dagelijks begeleiding aanwezig tussen 8:30 uur en 22:00 uur. De cliënten verblijven in een zelfstandig appartement met eigen badkamer, keuken, woonkamer en slaapkamer. Mocht er ‘s nachts een noodgeval zijn, dan kunnen de cliënten de nachtdienst bellen. Zij werken vanuit het terrein “De Hartenberg”. Als het nodig blijkt dat er iemand langs komt, dan komt de begeleider die slaapdienst heeft in de naastgelegen trainingswoning, Huissensestraat 157.

Wil je graag zelfstandig wonen, maar toch met wat begeleiding dan is de Huissensestraat misschien dé plek voor jou.

Hoe begeleiden we de bewoners

De cliënten krijgen ondersteuning op maat bij taken waar zij nog hulp nodig hebben. Hoeveel ondersteuning zij krijgen hangt af van de hoogte van de indicatie. Cliënten krijgen de kans te werken aan hun eigen toekomst voor wonen, werken en vrije tijd en alles wat daarbij hoort. We begeleiden vanuit respect en gelijkwaardigheid en werken graag samen met mensen die belangrijk zijn voor de cliënt. Belangrijke voorwaarde om bij ons te komen wonen is dan ook de bereidheid om samen te werken. De begeleidingsmethodiek is gebaseerd op INVRA en ‘Op eigen benen’.

Omgeving

De appartementen zijn gevestigd in de levendige wijk Malburgen, op fietsafstand van het centrum van Arnhem. Het openbaar vervoer stopt voor de deur en klein winkelcentrum, het zwembad, de sportschool en het buurthuis zijn op loop- en fietsafstand.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op