Iets Bijzonders doen
voor cliënten van Ermelo en omgeving

Fijn dat je wilt bijdragen aan een goed leven voor mensen met een beperking. Jouw donatie gebruiken we om bijvoorbeeld een duofiets, snoezelmateriaal of een tovertafel aan te schaffen. Of om een aangepaste speeltuin te bouwen. Allemaal dingen die het leven van mensen met een beperking leuker en prettiger maken, maar die niet vanuit de reguliere budgetten worden bekostigd.

Fijn dat je wilt doneren voor de cliënten van Ermelo

Jouw bijdrage wordt ingezet voor een goed leven voor mensen met een verstandelijke beperking. Heel hartelijk bedankt!


Vink je betaalwijze aan

Zelf een gift overmaken

Uiteraard is het mogelijk om via een bankoverschrijving zelf een gift over te maken. Dat kan op rekeningnummer NL84 FVLB 0226 4170 69 ten name van Stichting Cliëntfonds van 's Heeren Loo. Zet bij het betaalkenmerk het oormerk van jouw gift, bijvoorbeeld ‘Voor cliënten van Ermelo en omgeving'.

Nalaten

Wil je iets doen dat van betekenis is voor de volgende generatie? Via jouw testament kun je nalaten aan de cliënten uit Ermelo en omgeving en zo concrete projecten voor hen realiseren. Neem hiervoor de volgende gegevens op: Stichting Cliëntfonds ’s Heeren Loo, Berkenweg 11, 3818 LA Amersfoort, KvK: 62465805, RSIN: 854829350.

Brochure Iets Bijzonders doen

Draag je kwetsbare mensen een warm hart toe? En wil je ook iets bijzonders doen voor de cliënten van Ermelo en omgeving? Help mee en doneer.

Download brochure Iets Bijzonders doen

ANBI

Stichting Cliëntfonds is door de Belastingdienst aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Jouw gift is daardoor belastingvrij. Voor de voorwaarden verwijzen wij je naar de website van de Belastingdienst.

Stichting Cliëntfonds

Stichting Cliëntfonds zet zich in om mensen met een verstandelijke beperking een goed leven te geven. Door geld in te zamelen voor activiteiten, die op ieders wensenlijstje staan, maar niet vanuit de reguliere zorgbudgetten worden bekostigd. Denk aan een duofiets of tovertafel. Maar ook aan een speeltuin en snoezelruimte. Op deze manier krijgen kwetsbare mensen een fijn en actief leven. Waarin ze eigen keuzes maken, zich kunnen ontplooien, vermaken en ontspannen. En onderdeel uitmaken van een samenleving op een manier die bij hen past.

Contact

Kunnen wij je helpen?

Wij kunnen ons voorstellen dat je vragen hebt of meer informatie wilt ontvangen. Je kunt altijd contact opnemen met Mitzy Kieffer van Team Fondsenwerving op 06 - 22 58 43 54 of mail mitzy.kieffer@sheerenloo.nl.

Een brief sturen kan ook, het adres is: ’s Heeren Loo, Team Fondsenwerving, Stichting Cliëntfonds / Stichting Wetenschappelijk Onderzoek, t.a.v. Mitzy Kieffer, Berkenweg 11, 3811 LA Amersfoort.